- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Rák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zohan
senior tag
természetesen nem tudnám.. de azt megtudnám mondani h egy low cuccról van szó vagy valami performance..
mert én azért pörgetem a játékon kivül a teszt progikat..
e- pöpös(#40) DJ WOKKY
Azért a megkinzom nem igaz.., csak meg hajtom.. hát végülis azért van..
De rendesn hűtök mindent és rendesen karbantartok mindent ettől fogva a HW-k egyáltalán nem vesztenek semmit a tudásukból és kondiciojukból, erre mindig oda figyelek, mert a jól tartott hardver megköszöni ezt a hosszú élettartammal majd.!Viszont igen .. az üzleti vénám nagyon jó
példa erre a 36ért vett vatta új formula lap amibe még számoltattam is be jó áron másik lapot és igy szereztem 36ért amitől aztán 40kp-ért váltam meg 3-4 hónap használat után.
a 43ért szerzett új xfx6870est amit 46ba adtam tovább egy alapos tesztelgetés után.
és a 36ba szerzett asus gtx460 amit használat után ismét 36ért adok.. és van rá kb 15 ember aki elvinné..
ilyen ez a szakma... Viszont szart.. soha de soha nem adok ki a kezeim közül..!!!!!
Illetve ha igen akkor azt jelzem h gon van vagy volt vele. bár általában ami rossz azt kidobom és nem eladom. de van kivétel ha valaki még tudja valamire használni akkor vigye alapon.
Forumozóként nem vagyok a moderátorok álma.. de üzletemberként megállom a helyem mindenben maradéktalanul, ha egy üzlet megköttetik! -
-
h1n1_900
senior tag
Milyen elonyod szarmazik ebbol a 80k-s lapbol?
Miben jobb mint egy 20k-s ASRock? -
Zohan
senior tag
asus.huról leszedtem a legujabb drivereket.. és azzal is cisnálta,
uj win.en régivel driverekkel ismét csinálta (amik a lemezen voltak)..most driver genius szedett magának drivert..
és lefut a cinebench is
(#25) albert8
én nem azt mondtam h annyiért vetem hanem h annyiba kerül most ez a lap 70-80 között van ujonan
-
Zohan
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #20 üzenetére
ez nem a 40k lap az a formula.. :d ez az extreme
ez 80k-s lap
ám közben rászabaditottam a driver genius professionalt hátha tud olyat amit én nem.. hát tudott8 Critical drivers found
(#19) mitkov77
megpróbálom majd köszi..
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Mr.Csizmás #15 üzenetére
egész pontosan 3,25 mint ahogy azt a kolléga is írta, de szerintem a tv- szerelő megfelsseli neki 6-ig
Az már majd nem 8 !!!
-
Zohan
senior tag
köszönöm a teljesen hasztalan hsz-eket.
-
Kassadin
addikt
válasz
Mr.Csizmás #15 üzenetére
Egészen pontosan 3,25-t.
-
juliabrilke
veterán
Egy hacker megtámadta a gépedet, ezért írja, hogy behatolás történt.
-
DJ WOKKY
addikt
Jó kis deszka, ha ki akarod majd dobni, akkor szólj már, hogy hol... mert arra megyek
-
h1n1_900
senior tag
Az aida azert irja ki ezt a szoveget mert a lapon van egy olyan kapcsolonak hely ahova par hazon be tudsz kotni ilyen bigyot es akkor kiirja ha nyitva a haz. Remelem erted mirol beszelek
-
albert8
veterán
Szép darab
-
Zohan
senior tag
nemsokára izzitom be a gamet is alatta.. Dirt3al kezdek.. csak digital versionba van meg.. azt idő ming lejön steamen!
-
huntermati
aktív tag
Tyűűű *.*
-
Zohan
senior tag
Ötleteket várok, hogy mivel lehetne még megnézni a procit ami egyértelműen kideriti h van e valami géz vele. vagy csak cinebech bugol vmiért..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Téma adott Nos összetoltam a konfigot, amint megjött a deszka és hát kék halálok sora fogadott.. és furcsáltam mert...
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest