- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChuckyOsb
aktív tag
-
huntermati
aktív tag
-
Mr X
veterán
-
ChuckyOsb
aktív tag
Kedves Zohan!
Találtál azóta munkát?
-
jozsi252
veterán
-
Zohan
senior tag
-
shadeofme
tag
Epp most olvasom a topic-ot, azt mi ugrik be FB-on?
Egy kecskefarmer.
Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek. -
Zohan
senior tag
-
ferensz
senior tag
-
Zohan
senior tag
-
F34R
nagyúr
-
Zohan
senior tag
-
F34R
nagyúr
-
dabadab
titán
-
ferensz
senior tag
Jelentkezz be tobb casting irodaba, valahova csak hivnak. Ahol en vagyok pl ott egy napra ketszeri kaja, busszal hoznak visznek, napi 7k a 12 ora, ezen felul minden megkezdett ora plusz 700 forint. Ha meg kineznek reklamra az meg kurva jo penz, pl ha engem most visszahivnak a chio chips reklamra, az egy napi forgatasert kapok majd 70k-t. Ez is tobb mint a semmi, es mellette lehet rendes munkat keresni.
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling" -
Zohan
senior tag
-
kraftxld
félisten
-
Kassadin
addikt
-
kraftxld
félisten
-
Zohan
senior tag
-
Kassadin
addikt
-
Zohan
senior tag
-
kraftxld
félisten
Csak példa volt, meg segítség, hogy miképp tudod eladni magad.

Nekem jelenleg épp az a gondom, hogy túl sok melóm van és az elmult 2-3 hónapban úgy 4 másik helyre is fel akartak venni teljes munkaidőben. A végén felmérgelem magam aztán inkább nyitok egy kecskefarmot
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)' -
Zohan
senior tag
-
kraftxld
félisten
Mi az ami érdekel és szívesen csinálod? Rengeteg dolgot meg lehet tanulni otthon és képezni magadat. Jól mutat az önéletrajzban, hogy amíg munkanélküli voltál nem csak otthon "b@sztad a rezet" és vártad a segíjkét mint sokan hanem közben ezt-azt-amazt csináltad vagy itt-ott melóztál önkéntesen.
Ha munkanélkülin vagy akkor érdemes megpróbálni elmenni hasonló profilú céghez dolgozni akár ingyen, így nem tétlenkedsz, gyakorlatot szerzel, akár később fel is vehetnek rendesen. Én így kezdtem a legelső helyemen, ingyen segítettem pár apróságban, aztán látták, hogy van valami közöm a dolgokhoz, több dolgot bíztak rám, majd projectszerűen kaptam pénzt, utána meg felvettek állandóra.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)' -
tildy
nagyúr
Electrolux. Hűtő is és porszívó is. Anyum 37 évnyi munkaviszony után, ebből 23 év műszaki rajzoló/ mérnökaszisztens ill. 13 év porszívógyári szalagmunka után 90-95 bruttóval ment el idén nyugdíjba...
két műszak, rendszeres 12ezés mellett volt ez a kereset.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain -
Mr X
veterán
-
djculture
félisten
-
Mr X
veterán
-
djculture
félisten
-
Kassadin
addikt
Add el a géped.Fogalmam sincsen, reménykedj. Azt még nem vették el az emberektől.
-
Mr X
veterán
-
Mr X
veterán
Jelenleg is, Temic KFT, bár nem hiszem, hogy sokat mond a név.

Múlt havi fizetésem 110k nettó + 5k kajajegy, 4 műszakos munkarend, 12 óra meló, 2 nap munka, 2 nap pihi. A belsősök valamivel többet kapnak. Ráadásul a legalsó fizetési kategóriában vagyok még.
Asszony Flextronics, sima 3 műszak, nettó 95-100k + 10k kajajegy. Ez mondjuk szégyen, mert ott van 6 éve.
-
djculture
félisten
-
djculture
félisten
-
tildy
nagyúr
Hol? Mert nekem több ismerősöm dolgozik szalag mellett , gyárban, nettó 70-nél nem nagyon kapnak többet.
Jászberény."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain -
Mr X
veterán
-
djculture
félisten
-
Mr X
veterán
Nem kell tartani tőlük, csak ne ilyen haveri társasággal alapított cég legyen. A normálisabbja hivatalosan működik, nincs velük gond. Az első fél-egy évben általában lenyesik a béren kívüli juttatások egy részét, de utána adni szokták, mint a belsősöknek.
djculture:
Ez benne van a pakliban, de szakácsként nem tud szakmunkára jelentkezni egy gyárba. Amúgy ne tudd meg, hány belsősnek integettem, akik azt hitték, a külsőst előbb eltakarítják. Ha jól dolgozol, meg fognak tartani. Ha máshogy nem megy, átvesznek. Megoldják. Sosem éreztem magam veszélyben, mert letettem az asztalra a magamét operátorként és vezetőként is. Ennyin múlik.
-
djculture
félisten
-
Zohan
senior tag
-
Mr X
veterán
-
djculture
félisten
-
Zohan
senior tag
-
Mr X
veterán
Pont februárban kellett gyorsan meló, költözés miatt. A hirdetésre jelentkezésem után egy héttel kezdtem is dolgozni.
Bár azt hiszem, azért ez a szerencsés kategória. Attól függ, hány embert keres a cég és hányan jelentkeznek, mifélék.
Nem akarok reklámot senkinek, keresd meg a Trenkwalder KFT-t, elég sokfelé közvetítenek.
-
djculture
félisten
-
Zohan
senior tag
-
Mr X
veterán
-
djculture
félisten
Olvasd el ezt a blogot egy srác mizériája,amit ő le ir az van most.Húszezer átverés munka ürügyén,másk része meg arról szól hogy rég megvan az ember aki a a kis nagy főnök rokona csak muszáj meghirdetni.
. [link]
Igényes munkára nincs pénz,szakmunkások helyett is betanított melósokat vesznek fel annak nem kell szakmunkás bérminimumot adni. -
Zohan
senior tag
-
djculture
félisten
Lesz ez még így se,kb ami most van gyárba szalagmeló alias biorobot.Arra van igény.
-
Zohan
senior tag
Jah és a legjobb az, hogy egyébként bejelenteni meg szinte sehol sem akarják az embert.
Cooler Master, Asus & Corsair User - Powered By AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Prohardver app (nem hivatalos)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Facebook és Messenger
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)