Hirdetés

2024. február 24., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) b.


b.
félisten

jó kis írás. :R
nem rossz egér ,de az árazásával a lLogitech 305-tel szemben nem sok esélye van. LightSpeed+ HERO sensor és még olcsóbb is( 15 k alatt is már van újan) ez ( számomra ) a Logi felé billenti a mérleg nyelvét.

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#2) Zaied válasza b. (#1) üzenetére


Zaied
addikt

Köszönöm!
Alap esetben én is így gondolom, akkor lehet érdekes ha valaki már unja a G305-öt. A gombok pl. jobb minőségűek, a szenzor is jobb a Gretxa-ba, bár üzemidőbe a HERO veri.
Egy bevált jó termék leváltásához én úgy gondolom hogy ez még kevés.

(#3) b. válasza Zaied (#2) üzenetére


b.
félisten

CM 710 ben próbáltam,( hasonló dizájn) meg is van még az egér, de nekem egyelőre a Logi féle HERO jobban adja Puretrak szöveten,de lehet a Gretaxban jobban muzsikálna. CM alapból sem a szívem csücske, nem sokat tesztelgettem. :)

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#4) icemad


icemad
nagyúr

Az káró és kör... :DDD :U

(#5) UnA válasza icemad (#4) üzenetére


UnA
Korrektor

Így van, sőt a dobozon a kép is közvetlenül a kártyára utal. :)

(#6) Synthwave válasza icemad (#4) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Kőr.

:))

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.