- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
-
_XXXXX_
tag
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Én anno amikor próbálgattam, akkor kipróbáltam úgy is, hogy debian volt a master és egy win7-es gép volt a slave és az apcupsd kezelte mind a kettőt. Van windows-os verziója is a programnak és ugyanezeket kellett beállítani, amiket fent írtam. Simán kiolvasta az információkat a windows-os verzió a debian-os master-ről. Annyi volt ugye a lényeg, hogy úgy kellett bekonfigurálni, hogy először a windows-os gép kapja meg a jelet, hogy az kapcsoljon le(az az kevesebb üzemidőt állítottam neki, mint a masternek), így hamarabb kikapcsolt, mint a master(debian). Két debian között is simán ment. Fordítva nem próbáltam, hogy windows legyen a master és debian a slave, de szerintem működnie kellene. Amivel nem boldogultam, bár túl sok időt nem töltöttem el vele az, hogy a w2k8 r2 nem akarta felismerni a szünetmentest, még sima usb kábelről se, akart menni az apcupsd-vel, de nem volt időm rá kitalálni, hogy mi a baj vele.
-
E.Kaufmann
veterán
Nálunk windows alatt van az UPS figyelve. Debian-t ti hogy lőnétek le windows-ról? Mondjuk van most használatban egy nem túl elegáns telnet-es megoldás, és ennek meg van az SSH-s változata is, de ezeknél is elegánsabb megoldás létezik? (biztos, csak még az ssh-s parancsküldésen kívül mást nem nagyon láttam)
-
_XXXXX_
tag
-
chipi89
tag
Szia!
Nagy örömömre olvasom a cikket

Egy kérdésem lenne.Blazer 600 -s tápom van. RS232 -s porton USB-RS232 kábellal kötöttem össze linuxal, de nem történt semmi.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fotók, videók mobillal
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest