Új hozzászólás Aktív témák

• nebulo

tag

Egyrészt Isten 88-nak köszönöm a gyors választ, másrészt pedig, ma volt egy kis időm és a szolgáltatom (piros) 3 útba eső üzletébe beszaladtam azzal a kérdéssel, hogy van a mini pro-knak ez a gondja és ha vennék az előfizetésemhez ilyen készüléket esetleg mielőtt még megvenném meg tudnák-e nézni, hogy mikor gyártották (mivel a készülékben amúgy sincs benne az aksi mielőtt megvennéd) és ha nem jókor akkor elállhatók-e a vásárlástól. Nos 2 viszonteladónál és egy hivatalos üzletben voltam, az egyik viszonteladós kolléga nem értette a problémámat, ezért elég bunkón elmagyarázta, hogy ilyen nincs. Kicsit elszontyolodva de bementem még a hivatalos üzletbe ahol egy kedves kisasszony mondta, hogy megoldható a dolog minden további nélkül, a következő viszonteladónál pedig még voltak kedvesek meg is nézni, hogy a legújabb szállítmányuk az 11W30. :O

Szóval szerintem ezzel megvárom a márciust amikor (remélhetőleg) kijön a jégkrémszendó és/vagy már be lesznek harangozva a Sony telók, hátha azokra érdemesebb majd várni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés