Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stangli
senior tag
Írj a Colának, hátha tudnak valami limitált szériásat a nyárra varázsolni.
-
Jhonny06
veterán
válasz
callmeakos #45 üzenetére
Cola beütése van, de inkább mintha marcipán-fahéj lenne az egész. 1-2 éve láttam egy boltban (egyre több helyen van egyébként), vettem is egy 0,33-as dobozt, az elején nagyon jó volt, de aztán alig bírtam meginni. Iszonyatosan tömény és nem olyan, mint a Cola, hogy lazán meg lehet inni belőle nagyobb mennyiséget. (Normál üdítő árban volt egyébként.)
-
gaborbol
őstag
En konkretan nem kedvelem a vaniliast, pedig nalunk minden boltban kaphato
-
ko9
addikt
válasz
callmeakos #45 üzenetére
Én megkóstoltam, valami vásáron volt elég kellemes áron. Érdekes íze volt, de nekem bejött. A hagyományos pirost és a zöldet (Tango) is ittam, a piros jobban bejött
-
xlife11
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #43 üzenetére
Ez szubjektív.
-
InHell
senior tag
1 darab 2literes üveg kb. 250Ft, attól függ leginkább, hogy sikerül grivnyát váltani, de átszámítva 250 forint körül szokott kijönni.
Páran már írtak rám pm-et, így most már 2 zsugorral hozatok azaz 12 x 2Litert.
Ha kérsz te is jelezd és akkor postázok neked is majd.
Természetesen beszerzési áron. -
InHell
senior tag
A héten a haverom megy ki ukránba, és hoz egy zsugorral (6x2L).
Most kérdeztem tőle, azt mondta még van kint.
Kb. 250Ft átszámítva egy 2L-es.Ha kell valakinek szívesen küldök belőle, postával együtt szerintem 1300Ft körül kijön.
Kofola boahh az valami borzalmas. Nemrég hozott apám szlovákból hát valami enyhén citromos ízű, ilyen kóla-utánzat jellegű íze volt.Fujj.
-
Mr.Csizmás
titán
kofola
-
Jhonny06
veterán
amazon.co.uk-ről lehet rendelni, de horror áron (maga a termék nem vészes, de a szállítás az ár 6X-osa).
-
Tom5
addikt
Jó cucc, egy barátommal mindig felemlegetjük. Próbáltunk sima kólába vaníliát tenni de nem lett jó...
-
callmeakos
veterán
valaki már korábban kereste
-
David93Pecs
tag
Hm.
A vaniliás kólára én is emlékszek. Jó íze volt,és hamar eltűnt....
A cherry coke már nem az igazi,de iható.A kék pepsiből még kb 2001/2 környékén ihattam,csak a színe miatt. Az ízére már nem emlékszek.
2006-ban voltam Németországba,és ilyeneket én sem láttam ott.
-
callmeakos
veterán
De jó is volt istenem. Nagyon szerettem. Kár hogy tényleg rövid ideig lehetett kapni. Mondjuk annyira nem örülnék ha visszahoznák mert csak illúzióromboló lenne. Főleg annak tükrében amit a CherryCoke-al műveltek. Nagyon elk*rvult az a lötty. Árnyéka az elődjének. Főleg amióta már csak CC Cherry a neve....
-
InHell
senior tag
Én még anno a Pulp Fiction-ben láttam mikor Travolta vaníliás kólát kért, egyből ráizgultam, hogy de jó lenne ilyet inni.
Sajnáltam mikor beszüntették a forgalmazását itthon.
Azóta ukránból hozattam rendszeresen a haverommal.
Legutoljára kb. 2 hónapja kaptam, az íze viszont már valahogy nem volt olyan. Félig sem ittam meg és ki is löktem. -
T-unit
őstag
Így van, kár hogy külföldről behozva is bszott drága a 355ml-es is (értsd nem a 150-200Ft-os kategória sajna...), és a "gazdaságos" 1-2literes pet palackos kiszerelés pedig szinte egész EU-ban ismeretlen fogalom, vagy iszonyat ritka.
Mai napig érthetetlen nekem is ezt mért szüntették be ugy cirka 10éve már itthon, nagy kedvenc pedig.
És igen, multkor is rendelkeztem itt Bp-en egy kartonnal vele...ittam is meg vitték is tőlem, mint cukrot pár nap alatt, nem csodálom, isteni jól behűtve! -
vwpolopg
őstag
Érdeklődj T-Unit kollégánál
355ml-eset tud eladni
Nr:4: Cáfolom, hogy mindenki utálta. Népszerű volt nagyonis és sokan szerették/szeretnék! ma is!
-
Jhonny06
veterán
A Pepsi Twist is megy le a polcokról szép lassan, pedig az is kibaszott jó.
-
mexicanraven
senior tag
Németországban kapható, ahogyan a citromos is.
Létezik ilyen literes és visszaválthatós kivitelben, én is nagyon szerettem! -
Dany007
veterán
Hehe, ennek valami eszméletlen szörnyű íze van. Nem is szörnyű, inkább furcsa.
Asszem kb kétszer ittam ilyen életemben, és mind a kétszer olyan hányinger és rosszullét tört rám, hogy megfogadtam többet nem iszok ilyet. A másodikat azóta is tartom -
kmisi99
addikt
Ezt még Görögországba ittam vagy 2004 be kegyetlen finom volt. Ha kapható lenne akkor tuti innám pedig alapból rühellem az összes cukros fost.
-
keIdor
titán
Megerősítem: Olaszországban, Franciaországban van, mert láttam nem rég. Németországban is lehet volt, de abban már nem vagyok biztos.
Nekem nagyon ízlett ez az üdítő, pedig én se vagyok üdítős, vizet meg 100%-os leveket iszom általában. -
akom
őstag
Úgy tudom, hogy az ukránoknál kapható. Esetleg a Kelet-magyarországi régióban élők tudnának erről nyilatkozni.
-
albert8
veterán
Haverom évente hoz Németből párat
tényleg nem rossz -
Usaban a dobozos fillereket van es nagyon finom.
-
Jhonny06
veterán
Nekem ilyen limited-ből a Pepsi Gold volt a kedvencem, kicsit fahéjas, baromi jó. Persze jó gyorsan ki is vonták, pedig a mai napig azt innám.
Egyetértek, aero.-val, szerintem is volt egy darabig ilyen vaníliás itthon, csak régen.
-
EczkE
veterán
Mondtam, hogy van a hűtőmben.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Gimiben lehetett kapni nálunk. Az alap kóla 200ft volt, ez 50 ft. Mégse vitte senki. Egyet vettem azonnal kivágtam. Nagyon rossz íze volt.
MIndegyik másik kóla finom, de ez. Pf...
-
danih
veterán
Szerintem borzasztó volt a vaníliás kóla. Akkor már inkább a cserrikók.
(#3) xlife11: nem véletlenül volt rövid ideig a piacon - mindenki utálta.
-
aero.
veterán
Ha valaki ad nekem most egy ilyet, esküszöm adok érte egy ezrest!
Valamikor 2004 környékén ihattam, és rohadt finomnak él az emlékezetemben. De azután meg is szűnt a forgalmazása.
-
nincsisbéla
aktív tag
Tyűűű, valaha ilyen is létezett!
Most már engem is érdekelne, mert kortyolnék egy ilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Hol lehet még kapni?Esetleg melyik külföldi áruházban lehetne venni?Nagyon rá vagyok izgulva rég nem ittam, szívesen...
- eBay
- Motoros topic
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest