Hirdetés
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Torreto
csendes tag
Érdekes mindenesetre.
-
Magnat
veterán
"Ha be kellene lőnöm valami mellé, akkor talán a Snapi 600-at írnám, mert azt ismerem és volt szerencsém pár azzal szerelt telót tapogatni." - Milyen telefonokban van 600-as Snapi?
-
Meghivott
addikt
Valaki esetleg vásárolta innen a telot: Wayteq.hu?
Vagy ismeri valaki a garanciális ugyintezesuket, megbízhatóságukat? -
tolvaj!
őstag
válasz
lilla8625 #131 üzenetére
Egy Concorde nem említhető egy lapon a Xiaomival, bár kétségtelen, hogy voltak jó telefonjai a CC-nek, de a Rednote még MTK SoC-val is tökéletes, halálpontos GPS-vel és Qrvajó kamerával ( igaz az utolsó szubjektív, de nekem elegendő a kamera tudása). Sony szenzort használ a legtöbb Xiaomi és ellentétben a Sony-val optimalizálni is tudja a szoftvert a hardverhez. A samu és LG telefonjai jók, de lassú a támogatásuk ( kivéve, ha pont akkor jön ki amikor egy új főverzió, mert olyankor rákapcsolnak, hogy az eladásokat tartani tudják, de utánna....) ezzel szemben a Xiaomi SoC verziótol függően hetente/ havonta ad ki frissítést.
-
lilla8625
csendes tag
Sziasztok! Telefon vásárlása előtt állok és azt szeretném megkérdezni,hogy merjek e ilyen készüléket venni? Eddigi kiszemeltjeim a Not3 és az LG G3 meg hát a Redmi! Azért kérdezlek titeket mert most is egy kínai telót használok kevesebb sikerrel! (Concorde 5700) . Ami nekem nagyon fontos az az,hogy jó és pontos legyen a gps ill lehessen vele telefonálni rendesen! Sajnos az előző készülék erre is alkalmatlan!
Segítségeteket előre is köszönöm! -
Weeman1
veterán
Gratulálok a teszthez.
-
tolvaj!
őstag
-
brian-w
csendes tag
válasz
Alex Harley #114 üzenetére
És mivel fizetsz? Ha jol látom nincs paypal. Amik vannak azok közül melyik a legbiztonságosabb, meg legismertebb? Mondjuk én egyiket se ismerem. Te megrendelted már?
-
szafrinka
csendes tag
Sziasztok !
Gondolkodom egy ilyen telón ,de olvastam valahol ,hogy valami sárgulás van a kijelzőn alul...
Igaz ez ? Mi lehet ez? Garis probléma ? -
Rolli
aktív tag
Telefonszámok elé +36 beszúrása egyszerűen
http://blog.btamas.hu/2010/hogyan-irjuk-at-telefonszamainkat-36-ra-sony-ericsson-telefonon/
-
Kornel
veterán
v6-ban biztos javítják.
év végén
a mi3-nál azt mondták nagyon jó lett a v6, szuper gyors a teló vele, azt hallottamegyébként a kapcsolatok/beállítások/további beállítások/T9 adatok újraépítése menüvel se 06xx formában a névkijelzés? ezt azért megpróbálnám.
(#120) Rolli : amit előbb írtam nézd már meg.
-
Rolli
aktív tag
válasz
Alex Harley #114 üzenetére
Sziasztok.
Mitől lehet az,hogy ha hív valaki, akkor nem jelzi ki a nevét,csak a számot.
De a híváslistában pedig ott a neve.
A telefonszámaim elé hogy tudok +36-ot tenni.Olyan megoldásra gondolok,hogy az öszes elégyszere,mert nem szívesen irogatnám át őket
Köszi
-
Van pár kérdésem:
1. a belső tárhely 2 részre van osztva, vagy egyben van?
2. tud bluetooth tetheringet (internet megosztást)?
3. az működik, hogy az első kártyával telefonálok, és a másik a netes kártya? Ha igen, eldobja a netet is ugye, ha az elsőn hívást fogadok? Vagy fordítva mi a helyzet? -
Uuser
tag
válasz
MuzikJunkie #111 üzenetére
Szia !
Elhatároztam hogy beszerzek egy ilyen telefont, csak nem döntöttem még el pontosan honnan, és azzal sem vagyok tisztában, hogy az áfát mikor fizetem ? Vásárláskor csak a feltüntetett összeget, aztán kézbesítéskor az áfát, vagy hogyan ? Azt is megköszönném, ha ajánlanál egy gyors és megbízható webshop-ot.
Köszönöm előre is a segítséget. -
Chaser
legenda
válasz
MuzikJunkie #109 üzenetére
Kivéve amikor itthon a vámosok magukban nem ülnek rajta 3 hetet..de ha garantálod a rendeléstől számított max 2.5 hetet lelked rajta
-
MuzikJunkie
aktív tag
2-2,5 hét az a 1-1,5 hónap.
A kínai postával volt olyan, hogy egy hónapig jött cuccom, de a legtöbb webshop (értsd nem Aliexpress)szingapúri, holland postával küldi, ha az ingyen szállítást választod.
Eddigi rekordom 8 nap volt szingapúri postával. Az már majdnem DHL sebesség. -
Chaser
legenda
válasz
MuzikJunkie #99 üzenetére
Az olyan 63k, 1-1.5 hónap mire ideér. Edigiben 75k listaáron, ha van cetelemes hülyeség mellé akkor -10%, tegnap előtt még 15% volt.
Új hozzászólás Aktív témák
lo A kínai gyártó középkategóriás, sokmagos tepsijébe hardveresen nem tudok belekötni, de másutt sem sok a baki.
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest