Hirdetés
- Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik

- 

LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
- 

vince
őstag
válasz

boldi89

üzenetére
						8.3.22 a legfrissebb miuihu, de ez többünknél paranormális jelenségeket mutatott telepítés után, így én a 8.3.15-öt ajánlom. Itt megtalálod a korábbi verziókat is. Fejlesztői romoknál a verziószám a kiadás dátuma.
Tegnap kb. egy hónapnyi képernyővédőmentes lét után feltettem a hydrogel (imak
 ) fóliát. A felrakás nem volt egyszerű, annyira össze van gyógyulva a fólia az egyes számú védőréteggel, hogy sokáig azt hittem, hogy valami selejtet kaptam, ahol csak a nem létező fóliára ragasztott két védőfólia van, közöttük semmi, de aztán hosszas kaparászás után sikerült lefejtenem. A vicc az, hogy a felrakás után lehúzandó fólia sokkal könnyebben lejön, mint amit elsőnek kellene levenni 
Egyébként valóban remek a fólia, csak a felső kivágásoknál látszik, hogy van valami plusz réteg a képernyőn.(#20064) mike1334
Nillkin frosted shield - 

siddis
őstag
 - 

starr
őstag
válasz

boldi89

üzenetére
						Biztonság app, akkumulátor, alkalmazás akku.. kímélő.
Itt állítsd az adott appokat "Nincs korlátozás"-ra.
Vagy az alkalmazás akku kímélőnél fent 3 pötty: Akkumulátorkímélő kikapcsolása.
Továbbá az engedélyeknél "indítás a háttérben".
Aztán a fejlesztői beállításoknál le lehet tiltani a memória optimalizálás, és a Miui optimalizálást.
Sokáig le volt nálam tiltva mindenféle optimalizálás, és kímélő, mégsem volt rosszabb a fogyasztás. 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

) fóliát. A felrakás nem volt egyszerű, annyira össze van gyógyulva a fólia az egyes számú védőréteggel, hogy sokáig azt hittem, hogy valami selejtet kaptam, ahol csak a nem létező fóliára ragasztott két védőfólia van, közöttük semmi, de aztán hosszas kaparászás után sikerült lefejtenem. A vicc az, hogy a felrakás után lehúzandó fólia sokkal könnyebben lejön, mint amit elsőnek kellene levenni 

)