- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
gelbelex
őstag
válasz
siddis #31001 üzenetére
Anno felraktam a 4X-re a crDroid 7.3-at az akkor ajánlott MindTheGApps-szel.
A 7.10-re már nem sikerült jól az update, már boot-kor "System UI stopped" (még egy csomó program ugyanígy) lett.
Az OrangeFox-ba lehetett boot-olni, de a 7.10 és a MindTheGApps re-dirty-flash nem segített. Re-dirty-flash 7.9 után helyreállt a megfelelő működés, de az már outdated.
Azt képzelem, a 7.10 már nem működik jól a MindTheGApps-szel. Lehetséges ez, vagy más az oka? Van, akinek magasabb verzió is megy vele?Örülnék, ha nem kéne clean-flash-t (és backup-restore-t) csinálnom a 7.14-hoz. Van backup a Contacts-SMS-CallLog-ról, de az appokkal nem xarakodnék, csak ha muszáj a clean.
De ellentmondó infóim vannak arról, hogy backup-cleanflash-restore nélkül, és probléma/adatvesztés nélkül áttérhetek-e egyáltalán a MindTheGApps-ról az OpenGApps-re.
Az opengapps wiki 12-es pontja szerint sima ügy : 1. wipe system 2. flash rom 3. flash opengapps 4. wipe dalvik & cache 5. reboot.
(Ráadásul: "NOTE: You won't lose any of your data or application settings using this method. This method MUST be used when switching to Open GApps from another GApps provider.")Az OrangeFox wiki viszont meglehetősen határozottan tiltja a System törlését.
És itt (xda) ( #7128 - #7131 ) szintén eltanácsolnak a gapps-cserétől.
Az igazság félúton van, vagy odaát?
Kérdeztem a szakmai topikban is, nem jött válasz...
Előre is köszönök minden felvilágosítást, ami közelebb visz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 128 gigás / 100% aksi / Ultramarin / Apple garanciás / Független
- új, makulátlan iPhone 16 Pro Max 256GB natúr titán, független, 3 év garancia
- iPhone 14 Pro, 128 GB, kártyafüggetlen, számlával
- Eladó iPhone 12 Pro Max 128 GB Kártyafüggetlen 100% akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest