- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakb
őstag
Sziasztok!
Engem is érdekelne ez! Én 9.5.3.0 EU stable-en vagyok, de utolért a veszett akkumerülés, alapvetően az android rendszerből pörget valami nagyon valamit. Gondolom, tisztára kéne gyalulni a rendszert. De ha már gyalulni kell, akkor felraknék valami újabb romot, már ha van bármi, amit érdemes. A kísérleti, sufniromok nem érdekelnek.
Ha jól látom, az EU stable halott ügy, november óta nincs frissítés, és az is végtelen soká jött ki. Vagy érdemes még azzal szenvedni?
Ami fontos lenne:
* kínai szemétből minél kevesebb
* root
* gcamEmlékszem, hogy volt korábban rengeteg varázslás, főleg gcam kapcsán. Van valami összeszedett post a legfrissebb tudnivalókról? Pár perc kereséssel nem sokra jutottam eddig, de valszeg csak rossz kulcsszavakra próbálok keresni.
-
KurtCobain
őstag
Szia!
(Nem tudom emlékszel-e még rám.)
A Redmi Note 5 topikban írtam egy programról, amivel le lehet szedni a gyári alkalmazásokat root nélkül is (adb-t használ).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest