Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Majd ha tudom ráveszem h kimérhessem egy műszak alatt bele is fér.
Igen olyan 6k jön ki sztem is. Állítólag ezt 3x feltölti ami ugye nem lehet. Meg azt sem tudom hány℅-rol kezdi. Ja és így még én merítettem le úgy, hogy 500mAh volt a bankban. 3x meg 500mAh? Vicc!
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
Alig pár mAh-val kevesebb megy bele a 02ZM-be mint az elején, mindezt olyan használat mellett, hogy nem túlzok szinte csak ez tölti a telefonomat.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
bwoay
nagyúr
igen, a li-polimer akksiknak nagyobb az energiasűrűsége, cserébe elvileg kevesebb ciklust viselnek el. A 01ZM /03ZM pl. kifelé 7100 mAh-t állít magáról. A klasszikus 3 cellás 10'000-es kapcsán amúgy talán én is valami 6200-6300-at olvastam valahol, vagy konkrétan annyi van feltüntetve rajta (és mivel abból van a legtöbb itt a topicban, ezt könnyű alátámasztani/cáfolni), de pont itt érhető tetten, hogy mekkora eltérés lehet kapacitás és kapacitás között pusztán az akku típusa miatt (is), a 7000 mAh a 6300-hoz képest több, mint 10% különbség.
[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
TeeJay
félisten
igen én is kimértem műterheléssel 6200-6300 mAh-t tud egy fél éves 10Ah-s bank kiadni
ha 0,5 vagy 0,25A-es terheléssel nézném akkor még picit elmegy de 1A a minimum terhelésem ott hamarabb közbelép az elektronika és megállítja hogy ne tudjon túlmerülnikár hogy nincs már ilyen akció hogy 3ezer körül el lehessen vinni
vennék még vagy 2 darabot
sőt vennék 20Ah-s példányt is mert ahogy nézem főleg itthon használom a bankot ágy mellett ha nincs kedvem a konnektorhoz menni tölteniMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
-
Magnat
veterán
Még egyszer: a betett és kivett értékek hányadosa közötti különbség, nem maga a hányados (amire te célzol): szóval ha a 10k-sba belemegy a 10k és kijön 6250, a Kolondrum által linkeltbe meg bemegy 8700 és tényleg kijön 6000 akkor a Xiaomi elektonikája sokkal többet fűt el.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
bwoay
nagyúr
ok, értem már! de itt egy becslést hasonlítasz össze egy konkrét eredménnyel.
a linkelt li-polimer akku kapcsán az a kivehető 6000 csak egy saccolt érték a szintén li-polimer Xiaomi konkrét eredményei alapján: ha 9300 megy be, akkor 6900 jön ki, ha 8700 megy be, akkor kb 6000 jön ki (ez a valóságban lehet akár 5800 is, majd Zsoooooti kiméri, addig úgysem nyugszik)a korábbi 3 és 4 cellás 10'000/10'400-as Xiaomi akkukkal nehéz ezeket összehasonlítani anélkül, hogy tudnánk, azokba mennyi ment bele. sőt, számomra a cellák pontos kapacitása sem ismeretes. igaz, valaki írta anno, hogy a 10400-asban 4 db 2600-os cella van, a másikban meg 3 db 3300-as, de pl. az már úgy eleve kevesebb, mint 10'000.
-
nyikszi
őstag
Sziasztok! Egy kis rövid teszt. Én Adata X7000-es powerbankot vettem. Egy LG G2-est kell(ene) feltöltenie kétszer, legalábbis reméltem, hogy feltölti, az itteni infók alapján már nem bíztam benne. Nos, most már elmondhatom nagyon jó vétel volt! Az LG G2-est 2x feltölti simán olyan 10%-ról és még marad benne kb. annyi, hogy 30%-ot beletesz a telefonba Ezt most már háromszor próbáltam ki, így biztos vagyok benne, hogy ezt tudja. Ez letett telefon mellett, nappal történt, hívás max 1-2 perc, semmi nyomkodás mellette. A töltési idő is elég gyors, nem mértem le, de hamar megvan. Nekem a 10000-esek már túl behemótok, ezért kerestem egy viszonylag vékony powerbankot, ha esetleg zsebbe kell tölteni.
Aki emlékszik egy Sony-t vettem (azóta se kaptam vissza az árát ), ez az Adata a Sonyval ellentétben nem csinálja azt, mintha folyton lehúznám és visszadugnám a töltőt.
[ Szerkesztve ]
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
TeeJay
félisten
válasz nyikszi #2766 üzenetére
és mennyiért vetted azt az Adata cuccot?
csak mert a 10000-es Xiaomi ami már százezreknél bizonyított kijön 4500-5000körül ha jól emlékszem
és házhoz hozza a postás
ráadásul az tuti 2x feltölti a G4-et nulláról míg a tied sosem fogja mert a 7000 az 3,6-3,7voltra van megadva a telefon meg 5voltot kérMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
bwoay
nagyúr
hű, ezt néztem már, nekem a korábbi változata van, de az kérlek alássan egy konkrét tégla pont amiatt szimpatizálok a 20'000 mAh-s Xiaomival (QC 3.0), mert kisebb és könnyebb, egy ekkora kapacitású powerbanknél túlzásnak tartom a 400 g-os súlyt is, nemhogy a közel fél kg-ot. a kétféle bemenet tök jó, de az LCD meg a 4 USB port annyira nem szükséges. az ára ugyanakkor kétségkívül bomba!
[ Szerkesztve ]
-
nyikszi
őstag
Melyik? És hol lehet kapni? Mennyi idő alatt jön meg? Én megrendeltem, másnap mentem a boltba. Ez gondolom az újabb, amit jelenleg a xiaomi shopból vagy kintről lehet megrendelni. Nos nekem meg sürgősen kellett, mert külföldre mentem. Ez volt a legjobb amit találtam hirtelen. Nekem megfelelő.
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
bwoay
nagyúr
válasz nyikszi #2771 üzenetére
na várj, én abszolút nem vonom kétségbe, hogy számodra ez volt a jó választás, kizárólag a behemót jelzőre reagálva írtam meg a pontos méreteket. egyébként annyira nem új modellek ezek, a QC 2.0-ás változat szerintem legalább 5 hónapja elérhető, de a QC 3.0 is még tavaly jelent meg.
-
Criminal017
őstag
Most, hogy van hozzá telefonom, gondoltam kipróbálom ezt a QC2.0-t a PLM02ZM-el. Szépen megy, 9 volt 2 amperral tölt.
Bár annyira nem hiányzott, megvoltam nélküle.[ Szerkesztve ]
-
arkone
aktív tag
-
arkone
aktív tag
válasz Criminal017 #2784 üzenetére
Köszi a gyors választ!
A kód rendben van, töltő kábel is. A fém házon bele van nyomva az aluba az MI logo, másik oldalt a mi.com.
Nagy usb csatlakkozóban nem látom az MI logot.Mindegy, kipróbáljuk
-
customer114
őstag
Sziasztok,
Pár napja került hozzám a mi power bank 2. 10000es egy usb-s változata.
Kérdésem a töltésével kapcsolatban lenne:
Hány amperes töltővel kell ezt tölteni? Micro vagy sima usb-n keresztül?Jelenleg egy 700mA-es telefon töltő el próbálom tölteni, de 12óra alatt töltötte félig. Jó ez így?
Köszi,
Szép napot -
Criminal017
őstag
válasz customer114 #2787 üzenetére
Érdemes hozzá szerezni egy minőségi, legalább 2 amperes töltőfejet és egy ugyan ilyen paraméterű kábelt. A micro usb-n keresztül kell tölteni.
[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
válasz customer114 #2787 üzenetére
ha ennyi idő alatt csak félig töltötte fel, akkor az inkább 500 mA körüli töltőnek tűnik, vagy a kábel a lúdas. egyébként semmi gond nincs szerintem a kíméletes, lassú töltéssel, az akksi szereti, egy powerbanket meg jellemzően nem úgy használ az ember, hogy "jaj, tök üres, pedig most azonnal kellene fullra töltve!" én asszem 850 mA-es töltőt használok még a 20'000-eshez is, aztán lehet, hogy csak nekem van hozzá türelmem
-
Soybex
őstag
Yoobao 16000 ezres külső akkumulátorból mennyi a reális èrték?
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
bwoay
nagyúr
abszolút nem az, de valaki korábban már linkelte az eustockos 20'000-es, LCD-s, 4 USB portos, micro USB és USB-C (vagy lightning?) bemenetes új Yoobaot, 6700 körüli áron, az most az ár/érték bajnok - csak van vagy fél kiló, meg hát a Yoobao azért nem Xiaomi (amennyire én tapasztalom, előbbi kevésbé szofisztikált elektronikával bír)
-
customer114
őstag
válasz Criminal017 #2788 üzenetére
Aprón pont találtam 2A-es fejet egy ezresért. 5.53V és 2.16A-t ír a priviben küldött képeken az usb-s műszer. Ez jó lesz nekem igaz?
Köszi
-
torque12
csendes tag
Sziasztok!
Kérdezném, hogy a Banggood-on melyik felhasználó az aki bizonyítottan eredeti terméket árul?
-
picur10
aktív tag
Sziasztok!
Túrázáskor jól jönne néha egy powerbank, térkép/gps a telón fut. Nem használtam még ilyet, egy Samsng S3 és/vagy S7-et kellene etetni. Ahogy olvasgattam egy 10000 mAh körüli bőven elég lenne nekem.
Néztem a Banggood-on EZT. Tetszetős, az ára is nagyon rendben van, viszont a 2 USB nem lenne hátrány.
EZ mennyire lenne megbízható?Ha jól értem, akkor érdemes lenne valami töltőt is venni mellé? A telefon töltője nem elég vagy csak sokáig tart mire feltölti?
Mennyire kényes a borítás? A gumitok inkább csak biztonság vagy erősen ajánlott?Köszi a segítséget!
ui: gondolom azért van a Bang good linkelve a legtöbbször, mert itt a legolcsóbb, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest