Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Detoka
csendes tag
válasz Steve1207 #9564 üzenetére
"A szaggatás a rossz tömörítéstől van, ezért is megy jól szoftveresben. Ha ezeréves a fájl megesik, nem a SoC-től, ami amúgy nem új, már piacon van régóta és a Kodi szintén kilőhető emiatt, hogy ne támogatná rendesen"
-csak azt nem értem, hogy azok a filmek amik nem mennek s905x4 soc-on(gen2) hw on-al...hogy mehetnek s905x soc-on(box3) hw on-al?
És ez igaz az összes h264/480p filmre
Ràadàsul új filmek is vannak fent ebben a formàtumban! Meg ha valaki ,,beújít" egy készüléket, az azért minimum lenne, hogy az előző mércéjét megüsse! -az okot sajnos nem tudom(szaggatàs) én csak socra tudok gondolni...de ez ilyen tekintetben downgrade!"Mintha a telefonod csak úgy újraindulgatni, vagy ki-be kapcsolgatna a tv-t, mert gondol egyet "
Igen! Jogos! 😀 -
Detoka
csendes tag
Nem rossz box!
Néha újraindul (lehet háttérbe telepít valamit, és szükséges a reboot) -ismerősi körbe 3db van az 1ik tőlem kerűlt haverhoz. Ezt csak azért írom, hogy nem kell megijedni ha ilyet tapasztalszilletve kodi alatt h264/480p videók szaggatnak(konkrétan hang megy rendesen a kép meg áll és 5mpként kapsz uj képet), először nem tudtam miért, de mindhárom készülék csinálja, szval s905x4 processzor specifikus ez a probléma!
-kodiba hw off-al ez a probléma megoldódik.
-később meg biztos lesz kodiba alapbol is hardvertámogatás x4-hez.Am gyors és kényelmes, ha a tvd támogatja távot ill a hdmi cec-t, ameddig nállam volt csak a box távot használtam box+tv+soundbarhoz!
-
Detoka
csendes tag
Most nézem, hogy a második githubos link ugyanazt irja amit én itt levezettem 😄 na mind1 a lényeg, hogy így tuti menni fog.
Nem elég a külső forrást engedélyezni, hanem minden egyes alkalmazásnak külön jog kell, hogy telepíthessen apkt -ahogy a képen/videoba szval ha ugy csinálod ahogy itt irtam akkor a downloader mikor feltelepült az fx file explorerböl, akkor a downloadernek is adni kell telepitesi jogot, hogy ő majd az stnt tudja telepíteni…
xiaomiék elég körülményesek😃
-
Detoka
csendes tag
Én raktam gen 2re stn-t.
fx file explorert leszedtem play storebol boxra, ennek megadtam a jogot(hogy telepíthessen apkt) ott ahol video is mutatja amit te linkeltél meg én is ezt küldtem képekbe, viszont én developert nem kapcsoltam…
Ha ez megvan, akkor belépsz fx file explorerbe és alkalmazáson belűl adsz egy rendszer olvasás/írás jogot.
Én leszedtem a boxra ill a telomra a send files to tvt (ezt is storebol)
Utánna
https://www.aftvnews.com/downloader/
A downloader apk-t leszedtem innen telóra (mivel kivették a storbol)
ezt átküldtem a boxra a send files to tv alkalmazással…a send files to tvnek is tudsz jogot adni hogy telepithet boxra apkt de én nem adtam neki, hanem fx file explorertel betallóztam downloadert és azzal telepítettem..
utánna github utasítás alapján feltettem stnt
https://github.com/yuliskov/SmartTubeNextNyilván egyszerűbb lenne pengárol feldobni, de én rögtön így csináltam, aztán működött szépen a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
Detoka
csendes tag
Köszi! Ennek nem örülök!
Most jön az új box ez meg ajàndékba ment volna és olyan ajàndék, amiről előre tudtak 😀...így nagyon várják.Megoróbálok kérni valakitöl egy laptop hűtőt és alátenni, hátha megoldaná...és ha igen, akkor szétszedném bordacserére, illetve megaplikálnám egy 12-es venivel+házszétfúrással 😀
Vagy ez így menjen inkább a kommunálisba?[ Szerkesztve ]
-
Detoka
csendes tag
válasz <Adamsky> #9548 üzenetére
"Viszont az apk-s problémánál a jog megadásán (érzésre) már túl vagyunk."
Igen láttam, hogy ezt tanácsoltad neki Te is első körben, már az én hsz-om előtt! -szóval én is lehettem volna figyelmesebb!Kodi(play store-os, repozva) mostanában azt csinálja tv/film nézés közbe, hogy változó időközönként fekete képet kapok egy pillanatra olyankor a hang is elmegy, majd visszajön kép/hang és folytatódik a stream...
Eddig ezt nem csinálta! -új addon nem ment fel, droidra se új apk ami esetleg összeakadna vagy bezavarna(droidbol minden kilőve mindig, amikor Kodi megy), Kodiba nem változtattam beállítást, hw on, képfrissítés gyakroriság ind/leáll.Minden addon, minden stream közbe fennáll a probléma, 1,5órás film közbe akár 10-15 random alkalom, pufferelés nincs szóval folyamatos lenne, ha ez a gond nem lenne.😀
Amikor megakad sokszor visszatekerem a filmet, mert ugye lemaradok egy részletröl és akkor folytatólagosan, ahol előbb megakadt ott ilyenkor megy szépen és 5-15 percen belül megint egy ilyen fekete képet kapok.Olyan mint amikor elinditom a filmet és beállítja a kandenciahelyes lejátszást... stream előtt fekete kép majd indul a lejátszás...csak itt menet közbe többször!
Mibox 3...6éves kb, semmi felesleges app, kb csak Kodi és sweet...Kodi futása alatt 1gb szabad ram, netem üvegszálas, telec. 1000/1000 net, 2.4+5g wifi, box router mellett szóval jelerősség kiválló és a net is stabil.
Már újra húztam az egészet...box gyári visszaáll...csak Kodi és repok fent...helyzet változatlan...
Mi lehet ez?
-
Detoka
csendes tag
válasz <Adamsky> #9546 üzenetére
Geby egyik problémája, hogy nem működik a rendszerbe épített kereső a főmenübe, erre adott válaszom ,,amire te most reflektálsz” az erre irányult! -erre biztos vagyok, hogy 100%os megoldást adtam neki!😝
A telepítési probléma az lehet amiatt is amit én írtam, illetve az is lehet amit a fórumtárs említett, de nyilván első lépésben kapjon már egy telepítési jogot egyrészt a rendszer, másrészt az az aplikáció, amit megbízna e nemes feladattal! 😃
[ Szerkesztve ]
-
Detoka
csendes tag
Illetve telepítési jogot kell adni annak az alkalmazásnak ami installálhat apkt!
angol képeket találtam csak.:https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRTkVe9mDKVVITrRN3YkQd9jaiRXHB72zqZCg&usqp=CAU
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcThgG3ivrPmo3h4kjda1JQe9MT4hFxtYmI-bA&usqp=CAU
fx file explorer / send files to tv-t javaslom mókolásra 😄
[ Szerkesztve ]
-
Detoka
csendes tag
Szia
Azt írja, hogy something vent wrong asszem
azért mert ez az áruházi kereső nem támogatja a magyar nyelvet!2opció van
1 átállítod miboxon a nyelvet angolra és akkor az a kereső is működik ami most nem!
vagy
2 a beállítások alkalmazások menüböl nyisd meg a play áruházat… lehet, hogy azt fogja írni neked, hogy éppen fut…akkor is kattints rá és nyisd meg…ez a régi droidos store ebbe működik a kereső rendesen!
-
Detoka
csendes tag
válasz <Adamsky> #9528 üzenetére
Szia! Bocsi a késői reakció miatt!
Fontolóra veszem a falhozvàgàst
Azért van jó is..gyorsabb, fluidabb mint az elődje.Szóval igen hw gyorsítàssal minden szépen ment régi boxon ugyanazon a tv!
-még itt van nálam a régi box is és nem hagyott nyugodni, visszadugtam tvre...és gyönyörűen, akadàsmentesen viszi...
Sőtt muter starlightos tv-je ami androidos alapból, még az is simàn viszi!Ezen meg egyàltalàn nem megy hw-val (ami alap lenne)
Kaptár vendetta
h264,720*404, 1266379 bps
[ismeretlen]-AACMogyoróvaj sólyom
h264, 720*302, 1768768 bps
[ismeretlen]-AAChw offal ez is viszi de akkor másik film szaggat és így ki/be kapcsolgatni hát...
Illetve bug amit észrevettem xD
Van rajta xiaomi tv+ gomb pont ott, ahol a másik távon a vissza gomb volt és néha rányomtam véletlen aztán házikó gomb-főmenü és így vissza amit éppen nézek pl sweettv vagy Kodi aztán hallom hogy két hangfolyam megy. Szóval háttérbe nyitvahagyja a xiaomi tvt megy a hang(kínai gajdolàs xD) közbe meg megy a másik alkalmazás hangja is 🤣^ ezért alkalmazásokba letiltottam a xiaomi tv+t ezutánn a box a gombhoz társítja a patchwall-t ,ez is tilt és így ha véletlen megnyomom semmit nem csinál a gomb...
Ezek fognak fizetni nekem a béta tesztelésért? 🤣
-
Detoka
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap jött meg a mi box s 4k 2nd gen!
Előtte mi box s em volt (mibox3)Pár észrevétel így hirtelen!
-van itthon 2.4 ill 5ghz wifim
az új box csak 5ghzen megy stabilan…azon a 2.4ghz neten amin a mibox3 ment az új nem megy…folyamatosan eldobja a netet. (stickekre is sokan panaszkodnak wifi problémák miatt)KODI - a régi boxon folyamatosan be volt kapcsolva a hardveres gyorsítás (kodi beállításokba media codec ill surface is) és minden film tökéletesen ment! -elvileg ennek mindig be is kellene lenni kapcsolva kodi fórumokon ezt olvastam.
Na az új boxon bizonyos filmeknél ki kell ezt kapcsolni mert olyan brutálisan akad a film hogy nézhetetlen, de ha kikapcsolva hagyom akkor meg másik film azért szaggat… szvl állandóan kapcsolgatni kell…ez nem frankó…[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest