Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Xiaomi MI9 Lite (pyxis)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
Helló!
Még mindig szuperül működik nálad a crDroid? Mert úgy érzem most már tényleg elérkezett az a pillanat amikor váltok kicsit MIUI-ról. Tegnap előtt kezdődött hogy készenléti állapotban sötét kijelzőnél megnyomtam a bekapcs gombot hogy a képernyőt felélesszem, de nem reagált, megnyomtam többször, semmi. Aztán úgy tizedszerre nagy nehezen felébredt a kijelző, de dadogni kezdett a rendszer egy darabig. Na mondom ok, lehet a nagy meleg.... tegnap ugyan ezt eljátszotta, de már nem ébredt fel a kijelző hiába nyomkodtam vagy hússzor. Úgyhogy hosszan megnyomtam a bekapcs gombot és újraindítottam. Nem tudom mi lelte, tuti hogy nem a gomb a szar mert bekapcsolt kijelzőnél remekül reagál a nyomásra. A rommal lehet valami, egyszerűen befagy a telefon készenlétben. EU dev. 20.6.4 van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomi Mi 9 Lite valójában a Mi CC9, amit Európába az idei csúcsszéria visszafogottabb verziójaként hozott el a kínai gyártó. De igazából csak egy zoomkamerával van lemaradva.
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Linux kezdőknek
- PR-Telecom
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Filmvilág
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest