Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ginola
addikt
Miui 12 esetén hol lehet menteni az ütemezett feladatok során kiválasztott műveleteket?
Nem találok ilyet. Kiválasztok egy műveletet utána vissza gombra menve mégse, vagy elvet opció közül választhatok. -
Criminal017
őstag
Mit is mondjak...
2013 óta használok xiaomi dev (jórészt xiaomi.eu) romokat, de szerintem most jött el az ideje, hogy váltsak stable rom-ra, amint kijön a tizenkettes.
Régebben nem volt ennyire bugos a dev rom se, most pedig lassan decemberig kellene visszamenni dev ágon, hogy minden passzoljon.
Ez a friss MIUI12 is tele van bosszantó, már MIUI11 alatt is létező hibákkal.
Áhh...
-
Nangoo85
csendes tag
Kezdőképernyő + lezárt képernyőre saját fotót raktam. Mintha vakami szürke filzert rakott volna mindkettőre.
Ja, tiszta telepítés volt.
-
baitsee23
őstag
válasz Nangoo85 #7504 üzenetére
Próbáld meg a sötét mód állításánál kikapcsolni az adjust wallpaper to dark mode-ot!
Nekem főleg a sötét móddal van bajom. Most aztán az is sötét, aminek nem kellene annak lennie. A Messengerben csak nálam nincs háttérszíne a szövegváltásoknak?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24
-
baitsee23
őstag
válasz Sweet Lou 6 #7506 üzenetére
Köszi!
Pont most ugrott be egy másik bug. Egy ideje alg lehet a beállítások között a keresővel bármit megtalálni. Szószerint írtam be most is, hogy individual app, de semmit nem talált.Samsung Galaxy S24
-
Criminal017
őstag
válasz Black&White #7419 üzenetére
Valaki használja ezt vagy másik Google Camerát? Tetszik a 60 fps EIS, viszont a képektől annyira nem estem hasra.
Kicsit túl sok zajt szűr le, életlenebbek lesznek a képek, ezáltal sok részlet elveszik, ez nincs jelen a sima MIUI kameránál.
Esetleg valami jó beállítást tud mutatni valaki?
Illetve ti használjátok a HDR+, Google AWB, mozgás funkciókat?
-
Istuu15
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék nektek hogyan muzsikál xiaomi eu-s miui 12?
A UI és animációk nektek is elég laggosak?
Van valami nagyobb bug?
Mi 8 an nekem igen csak laggolnak az animációk és haveromnak mi 9 van és ha nagyon laggol nektek is akkor nem mondom neki, hogy tegye fel.Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
alex devil
senior tag
Szerintetek melyik a legjobb Gcam?
Látom van Miaú12, van vmi infótok, hogy eu stabilra mikor lesz?
S23
-
Black&White
addikt
válasz Criminal017 #7509 üzenetére
Fotózás terén szerintem csak képzettebbek vannak itt nálam.
Használom a hdr+-t, mert nem nagyon birizgálom.
Marian 1.1 config filenál maradtan, az awb-t is hagyom default-on. Éjszaka esetleg imx586, mert még valahol azt olvastam, jobb.
Reméljük jönnek a profik is, mert művelődni azért szeretek róla. -
LilProphet90
senior tag
válasz Istuu15 #7513 üzenetére
Nem, teljesen sima a működése.
Másik bug, ami talán már említve volt, hogy kézzel nem lehet állítani a hangerőcsúszkát, csak a gombokkal. Chrome-ot néha újra kell indítanom, mert nem tölt be oldalakat.
Akksiügyben tegnap feltöltés után estig 63%-ra merült, másfél óra kijelzőidővel, AoD-vel. Volt már jobb is, de nem rosszabb, mint ezelőtti dev.
Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic
-
Nangoo85
csendes tag
Egyébként ezeket a xiaomi.eu hibákat lehet vhol jelenteni? Telón a visszajezések küldése menüből a xiaominak megy, gondolom.
Xiaomi.eu fórumban esetleg? -
ricsi0307
senior tag
válasz Criminal017 #7509 üzenetére
Szia. A zajmentesítés mértékét így tudod csökkenteni vagy nullára venni. Azt meg hogy a gyári kamera nem mossa a zajt egyszerűen nem tudom elhinni, verőfényes napsütésben így van de amint elkezd sötétedni olyan brutál mód mos, hogy az Ariel szponzorálhatná a fejlesztőket. HDR+ pedig az alap, ezért rakja fel az ember ezt az appot ez a legnagyobb ütőkártyája a Pixel szériának. Sőt a HDR++ a legjobb, sok idő míg ellövi a képet de az esetek 99%-ban az olyan is lesz hogy nem kell több. De vicces hogy két kamera app kell, mert csak a gyári tud nagylátóval meg teléve videózni, viszont csak a Gcam tud 4K/60fps EIS-t
[ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
válasz Black&White #7523 üzenetére
szia
erről a Candy kernel -ről mit lehet tudni? honnét,hogyan lehet feltenni ?
gondolom minden OTA frissítés után fel kell dobni -
demi88
csendes tag
Sziasztok. Gyári (vagy nem gyári de jó minőségű) 27W töltőt hol tudnék venni a telefonhoz (mi9)?
Köszi a válaszokat. -
juve600
nagyúr
válasz Black&White #7523 üzenetére
LoverOrientedKernel-cepheus-R6.2.zip
ez lenne az ?
-
Criminal017
őstag
Miui12 alatt nektek is bugos az automatikus fényerő? Néha ugrál, világosabb-sötétebb között, főleg gyengébb fényviszonyok között.
-
LilProphet90
senior tag
válasz Criminal017 #7527 üzenetére
Előfordul, de nem annyira, mint tavaly őszi verziókban.
-
juve600
nagyúr
válasz Black&White #7531 üzenetére
raphael kiadás lehet nem tesz jót neki
-
kurion
senior tag
válasz Black&White #7531 üzenetére
Bocs lemaradt hogy én Mi 9t Pro tulaj vagyok
"Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator
-
blacko89
csendes tag
Sziasztok.
Egyszerű felhasználó vagyok. Fél éve megcsináltam, hogy EU devre átálljak(és kb el is felejtettem, hogy kell), onnantól update/choose update package-vel frissítettem mindig az újabb EU dev-eket. Ezen kívül kell még mást csinálnom(talán kamera app adatainak törlése), hogy a miui12-őt tudjam használni a legutolsó eu devről?
Előre is köszi a választ. -
LilProphet90
senior tag
válasz blacko89 #7535 üzenetére
Lépj be recovery-be manuálisan (van reboot to recovery opció ahol choose update pgk is), wipe -> advanced wipe, ott pipáld ki a system, dalvik/art és cache opciókat, wipe után home gomb, és utána install-al válaszd ki a letöltött MIUI 12-t, végül mehet a reboot.
-
BudaII
csendes tag
Sziasztok! Volt szerencsém Mi8-ról Mi 9-re váltani..És azt tapasztaltam, hogy a Mi 9 görgetésnél - kivéve a Facebook - laggol. Mi 8-nál ezt kevésbé tapasztaltam. A telefon merülése is rosszabb, mint a Mi 8-on volt. Gondolom ez így nincs rendben. Újra telepítettem és a probléma nem szünt meg...EEA gyári, legújabb van rajta. Van valami ötletetek ezen problémák kiküszöbölésére?
[ Szerkesztve ]
-
BudaII
csendes tag
válasz Sweet Lou 6 #7538 üzenetére
Főleg a Chrome-ban és a gyors elérési kártyáknál...
-
blacko89
csendes tag
válasz LilProphet90 #7536 üzenetére
Elsőre megakadt az install, de ott a reboot after installation pipa bent volt. De másodjára sikeres volt a telepítés, és kézi reboottal már megy a dolog. Köszi szépen.
-
Criminal017
őstag
Próbálgatom ezt a Google Camerát, egyelőre úgy néz ki, hogy ez a beállítás lesz a jó, meg persze a HDR bekapcsolva stb.
Viszont a ultra széles lencsét valami ocsmányul kezeli, azt továbbra is a saját appban kell használni...Még a telefotó lencsét kell beállítgatni, aztán videózni meg sima kamerával fotózni szerintem tökéletes lesz.
Továbbra is szívesen veszem a beállításokat, tapasztalatokat, mert nem kicsivel jobb képeket lehet így készíteni...
-
Atomgeszi
veterán
Chrome alatt van csak ez. Valamit ki kellett kapcsolni, hogy jó legyen.
Keresőben megtalálod szerintem itt a topikban.Adblock Browser nem laggol.
Viszont nálam a letöltéseket nem kezeli jól.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
válasz Criminal017 #7542 üzenetére
Mit értesz ocsmány alatt?
Sajnos a torzításokat nem tudja korrigálni.
Egyes verziók gcam UW képek nálam a széleken lilásodtak.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
baitsee23
őstag
-
Black&White
addikt
válasz Criminal017 #7542 üzenetére
Mi 9 Urnyx Marian 1.1 xml
Ha érdekel, próbáld ki. Gcam csoportokban elég sokan használják, nagy megelégedéssel.Segítség a használathoz: LINK
[ Szerkesztve ]
-
LilProphet90
senior tag
"Akinél sokat laggol a Chrome, lépjen be a chrome://flags oldalra, és kapcsolja ki az Android Surface Control-t."
Sajnos kivették február környékén az opciót, de apkmirrorról letudsz szedni januári verziót, próbáld ki, jobb-e. Pont a napokban frissítettem rá a fentie, eleinte laggolt, de már jó. Csíkozódáscsökkentő kikapcsolása is segíthet. Eleinte sokat küzdöttem ezzel én is, ezen és Mi9 SE-n is, elég zavaró tud lenni.
blacko89: Kiírta, hogy no OS installed? Az vaklárma, de persze biztosabb a manuális reboot :)
[ Szerkesztve ]
-
Criminal017
őstag
válasz Black&White #7547 üzenetére
Köszi! Nagyvonalakban lehet tudni mit alakít rajta? Illetve ha ezt használom, kell ugyan így a zajszűréssel, élesítéssel babrálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Dell notebook topic
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Linux kezdőknek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest