- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Fecogame: A csámcsogás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoeCockBill
senior tag
Na, egész jól elszórakoztatott a telefon.
Gondoltam megnézem mennyi idő múlva enged bl-t nyitni. Erre kinyitottaEgyből. Namondom akkor ha már így alakult megpróbálom felrakni a xiaomi.eu romot. adb nem akart működni. Több géppel, többféle adb-fel, driverekkel, sehogy. Meguntam. Ekkor eszembe jutott hogy a XiaoMiTool V2 nevű cucc elvileg tud TWRP-t felrakni, ha az megvan onnan már sínen vagyok. Le is futott, kiírta hogy sikerült, minden oké, de hazudott, továbbra is a gyári recovery fogadott. Itt már nagyon untam. Szóval úgy döntöttem visszarakom az EEA romot (jamerthogy global dev-en voltam), úgyis jött hozzá frissítés. Először megpróbáltam a hagyományos módon frissítőből közvetlenül, nem működött. Csak a global stabil ment fel vele. Gondoltam majd biztos arra ráfrissíthetem. Tévedtem. Szóval töltöttem le fastboot romot, és xiaomiflash-sel felraktam az előző EEA-t, majd meg is jött az OTA.
Szóval gyakorlatilag ugyanott tartok mint ha hozzá sem nyúltam volna a telefonhoz
Új hozzászólás Aktív témák
ma Eddig is volt jó csúcskészüléke a Xiaominak, most viszont a szoftvert és a kamerát is összetették, hogy ártól függetlenül a legjobbakkal versenyezzen.
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- The First Berserker: Khazan
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Opel topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest