- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoeCockBill
senior tag
Na, egész jól elszórakoztatott a telefon.
Gondoltam megnézem mennyi idő múlva enged bl-t nyitni. Erre kinyitottaEgyből. Namondom akkor ha már így alakult megpróbálom felrakni a xiaomi.eu romot. adb nem akart működni. Több géppel, többféle adb-fel, driverekkel, sehogy. Meguntam. Ekkor eszembe jutott hogy a XiaoMiTool V2 nevű cucc elvileg tud TWRP-t felrakni, ha az megvan onnan már sínen vagyok. Le is futott, kiírta hogy sikerült, minden oké, de hazudott, továbbra is a gyári recovery fogadott. Itt már nagyon untam. Szóval úgy döntöttem visszarakom az EEA romot (jamerthogy global dev-en voltam), úgyis jött hozzá frissítés. Először megpróbáltam a hagyományos módon frissítőből közvetlenül, nem működött. Csak a global stabil ment fel vele. Gondoltam majd biztos arra ráfrissíthetem. Tévedtem. Szóval töltöttem le fastboot romot, és xiaomiflash-sel felraktam az előző EEA-t, majd meg is jött az OTA.
Szóval gyakorlatilag ugyanott tartok mint ha hozzá sem nyúltam volna a telefonhozúj videoklippünk: https://www.youtube.com/watch?v=eg1ZCT_agpU
Új hozzászólás Aktív témák
ma Eddig is volt jó csúcskészüléke a Xiaominak, most viszont a szoftvert és a kamerát is összetették, hogy ártól függetlenül a legjobbakkal versenyezzen.
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest