- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karavik
veterán
Lehet arra gondolt, hogy szolgáltatói oldalon alapértelmezetten ki van kapcsolva VoLTE minden előfizetőnél, ami igaz is, mert egyénileg kell megrendelni telefonos ügyfélszolgálaton keresztül, mint ahogy azt én is tettem.
Mindössze annyi negatív mellékhatása van a VoLTE szolgáltatásnak, hogy csak 4G hálózaton lehet SMS üzenetet küldeni, és hívás várakoztatás szolgáltatást nem lehet telefonról elérni, de maga a hívás várakoztatás mint funkció az működik természetesen. Ezeket könnyű kezelni, mert ha szükségem lenne ezekre a dolgokra, akkor csak ideiglenesen kikapcsolom VoLTE-t a telefon beállításaiból és kész.
Szóval valamit sejtett a Telekomos kolléga akitől az infót kaptad, de az igazságtól messze van
Új hozzászólás Aktív témák
- Galaxy Z fold 5 !!512gb!! Icy Blue BeszámolOK!!
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB sivatagi titán gyári független
- IPHONE 16 PRO MAX 256GB , 3 hónapos, ONE függő, GARI 2028.06.Hóig, LETILTÁSMENTESEN, ÜZLETBŐL
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest