- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolion01
tag
válasz
Steelers #3349 üzenetére
Igen ezek "csupasz" ROM-ok. A HAVOC egy kicsit már felpiszkált, de azért sokkal közelebb van az alaphoz, mint a MIUI, Pixel meg hát a nevében is utal, hogy a Pixel érzést próbálják visszaadni.
Nekem pont ez hiányzik, 1 hete cseréltem le az Nexus 5x-et MI 8-ra, de szenvedés a MIUI számomra, pedig annak idején még a Motorola Defy időkben honfitársunk által készített MIUI ROM volt a legjobb rajta és akkor szerettem. Azt hittem most is menni fog, de lehet, hogy csak öregszem és nincs kedvem keresgélni, hogy mi miért nem működik, és mit kell hozzá állítgatni, hogy jó legyen. Az utóbbi 2,5 évben nem kellett ezzel foglalkoznom, de most megint kezdődik a ROM-olás.De még van 80 óra hátra a nyitásig...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 7 512gb makulátlan állapotban dobozában
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple Watch SE 2 44mm Wifi
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest