- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci laci
addikt
válasz
gigabytman #12543 üzenetére
Illetve ezt nézd meg Pesti vagy?
-
laci laci
addikt
válasz
gigabytman #12537 üzenetére
Itt wipe... És
-
laci laci
addikt
Mostanában ki lett vesézve a soundrecorder téma a túl sok karakter miatt. Sajnos nem találja meg a témát a téma kereső, kérhetek egy kis segítséget? Előre is köszönöm.
-
laci laci
addikt
Miuipro (szerintem portolt rom) a menüben megtalálható a mi8 letőltési link [link]
-
laci laci
addikt
Egy kis érdekesség, ez most mi9t, vagy redmi? [link]
-
laci laci
addikt
Tisztelt karavik, miért van az, ha dirty flash-el frissítek és utána újra telepítem a magisk-ot, egyből anomáliát okoz, újra indul twrp-ben, de ha tiszta telepítéssel csinálom semmi gond. Eu-dev. Köszönöm.
-
-
laci laci
addikt
válasz
amargo #10804 üzenetére
Nem vagyok fejlesztő,ez igaz, de azért egy kicsit értek hozzá. A fejlesztés (szerintem) felfelé, jobbá, bla-bla-bla felé megy. De ne legyen már rosszabb, mint eddig, akkor mindig mindenhez hozzányulnak, javítanak, cserélnek... Stb..? Belső építész vagyok, de ha azt látom, hogy rossz a mosogató csap, akkor nem cserélem az egész konyhabútort?! Szerintem attól, hogy nem értek hozzá ez még nekem világos, hogy rossz felé fejlesztenek, javítanak.. Nekem az összes mi szériás telom volt és van, de azért ennyire nem volt rossz egymás után és az előző heti hiba megmaradt és hozzá jött még pár bug..
-
laci laci
addikt
Lehet visszafelé eu-devet "frissíteni dirty flash-el?
-
laci laci
addikt
válasz
enginev3.0 #10726 üzenetére
Mi 9-nél dettó
-
laci laci
addikt
Üdv. EU-s rom-ál és vodafone hálózatnál ki mire állítja a mobil hálózatot volte-vel kapcsolatban?Előre is köszönöm.
-
laci laci
addikt
válasz
SamiCsillag #10351 üzenetére
Nekem van mindkettő, hátha tudok segíteni..
-
laci laci
addikt
Az egyik kollégámnak mi8 van, mint nekem, az övén global van az enyémen xiaomi eu, akkora különbség van Bluetooth és beszédhangszoró minőség között, hogy... Miért?
-
laci laci
addikt
válasz
randras_83 #9827 üzenetére
Igen, stabilan merül
-
laci laci
addikt
válasz
Steelheart2 #9784 üzenetére
-
laci laci
addikt
Jó ez az új töltés animáció..
-
laci laci
addikt
válasz
enginev3.0 #9686 üzenetére
És kocsival? 🤣
-
laci laci
addikt
válasz
enginev3.0 #9684 üzenetére
Nálam Pesten belül, kis utcában szinte azonnal talált jelet és elég pontosan tartotta végig. Waze. Nem lehet a tied hardveresen rossz? Melyik rom van rajta? Meg mutattam egy xiaomis barátomnak és ő is egyből ezeket kérdezte..
-
laci laci
addikt
válasz
enginev3.0 #9682 üzenetére
Te mivel jársz dolgozni? Buldozerrel? Keresztül mentél mindenen! 🤣
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek. A xiaomi eu vagy a global dev jobb:
-Akkuban, több állítási lehetőség, reklám mentes..
Sajnos az összes (legalább is 5 rom) custom romban a viper4android torzít, használhatatlan.. Köszönöm a választ. -
laci laci
addikt
Ha valaki használ magiskot és azon belül viper4android fix-et,neki nem lagol urána a rendszer,vagy lehet maga a magisk miatt?
-
laci laci
addikt
global dev-en működik twrp?Erről nem találtam infót..köszönöm..
-
laci laci
addikt
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Az összes(szerintem az összeset) custom romot kipróbáltam,de inkább a global dev-nél maradok..Mivel nem szeretem,így annyira nem vagyok vele napi barátságban.Valaki tudna egy linket adni twrp/zip formájában,vagy azt,hogy merre/hogyan keressem?Vagy olyan romot ajánlani,ami eléggé jól variálható,szerethető. Nagyon köszönöm előre is..
-
laci laci
addikt
válasz
huliganboy #9399 üzenetére
Holnap már fent a twrp.. A miui rendszert még mindig nem sikerült megszeretnem..
Amúgy hol találom az aod beállítást?
-
laci laci
addikt
Üdvözlök mindenkit.Ma vettem eggyet eme készülékből,úgyhogy egy ideig itt leszek fórumtagként. Köszönöm. Első dolgom, hogy nyitom..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Xbox Series X|S
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest