- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: SSD hűtés
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomas
tag
válasz
Botond2222 #16429 üzenetére
Menj vissza abba a smartshop-ba és közöld, hogy téged nem érdekel, hogy a gagyi szervízük nem találja a hibát... Panaszkönyvbe írd be, hogy javítás nélkül kaptad vissza a telefont. Ha tudod, a hibajelenség produkálásakor készíts fotót, stb. Fenyegesd meg őket fogyasztóvédelemmel, ügyveddel, bármivel. (Vagy vidd el apukádat... :) Egy hónapig ott volt a telód, nem tudtad használni, stb. Sajnos ez a "nem szeretném gariztatni" duma egy kissé téged is minősít, már ne haragudj, szerintem totál balekra vesznek... Állj a sarkadra szerintem. Egy hibátlan, jól működő telefon szellemképes? Nem. Ha szellemképes akkor nem megfelelően működik a telefonod? Igen. Neked kell megjavítani, mókolni, stb? Nem. Hát akkor? Ne haragudj, nem személyeskedni akartam, csak sajnállak, hogy itt variálsz olyan dolgokkal, amit szerintem nem neked kellene megoldani... Kicsit légy már erélyesebb abban a boltban! Én már tuti lebontottam volna a pultot az hótziher, ha velem ilyet játszanak... Bár velem nem is próbálnák meg úgy gondolom... :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Ford topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AliExpress tapasztalatok
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest