Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-10-10 10:51:36

LOGOUT.hu

Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15669) Speederer


Speederer
senior tag

Sziasztok!

Tegnap gondoltam beújítok egy friss romba, az éppen használaton kívül lévő partíción. Ha már ugye aktív a TDB, akkor miért ne próbálgassak ilyeneket... gondoltam én naivan! Lényeg a lényeg, hogy felment a legújabb sMIUI, ami lényegében működik is (billentyűzet ugyan nem volt, ami miatt szenvedtem vele kicsit), de a nagyobb baj, hogy a CWM-től is el kellett köszönnöm. Sajnos lecserélődött az MI-Recovery-re, amitől hosszas szenvedés után sem sikerült megszabadulnom. Próbáltam már mindenhogy felrakni vmi más recovery-t, de nagyon makacs az a gyári cucc.
A korábban használt rendszert így viszont most nem is tudom elindítani, pedig kellenének onnan dolgok. Szerintetek van arra mód, hogy azt a rendszert elindítsam valahogy? Ha most próbálok a system2-ről bootolni, akkor csak az MI logóig jut el. :F

A rendrakás a kisemberek mániája. A zseni átlátja a káoszt!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.