Hirdetés

2024. június 26., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-10-10 10:51:36

LOGOUT.hu

Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15247) Karavik válasza Attipapa (#15246) üzenetére


Karavik
veterán

Itt szvsz ordenáré félreértések vannak amiket tisztába kell tenni.

"A MIUI 5.5.1-től lett összevonva a partíció,tehát az ez előtt ROM-ok azok, amik tartalmazzák a gyári partícióhoz való visszatérés lehetőségét."

MIUI 5.4.24-től van unified storage azaz összevont partíció - de nem is ez a lényeg

Az 5.5.9-es fastboot ROM-ot szeretnéd látni a régi felosztáson? Miért nem rakod fel utána update-el?
Semmivel nem lesz tisztább a rendszered,ha állandóan fastboot-al rakod,mint akkor,ha felraktál egy bármilyen régebbit és ezzel visszaállítod a régi rendszert majd erre felrakod a zip-es update-ot.

Ezt nem értem! A partíciók ha már egyszer össze lettek vonva, akkor tök mindegy, hogy updater app-al rakom fel vagy sem. Egyénként pedig updater app-al kell felrakni, ez a hivatalos frissítési eljárás. Én is mindig így frissítek, de ez nincs semmilyen hatással a unified storage-ra. És ez fordítva is igaz, ha még a régi felosztott partíció van használatban erre sincs hatással semmilyen telepítési módszer csak az MiFlash. Tehát a unified storage-hoz egyszer kell csak használni MiFlash-t és utána marad unified storage a végtelenségig, akár updater app akár MiRecovery-ből történik a frissítés, és ez így helyes. Viszont aki nem használt MiFlash-t a unified storage-hez az minden héten frissítheti a rendszert updater app-ból vagy MiRecivery-ből az idők végezetéig, akkor sem lesz neki unified storage soha.

Amikről írtam mind általam próbálva, tesztelve!

Egyébként hivatalosan nincs mód unified sorage-ból visszaállni a régi felosztott partíciókra (és itt a hivatalosan-on van a hengsúly). De nincs is értelem mert a unified starage hatalmas érték a korlátozott lehetőségű felosztott partíciókkal szemben.
(Én nem akarok soha visszatérni a régi partíció felosztásra, csak a Xiaomi.eu fórumon kérdezte valaki, ezért kérdeztelek...)

[ Szerkesztve ]

Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.