- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Nos, nem tudom ki volt az aki elkezdte itt másik telókkal összehasonlítgatni és leszólogatni a Hongmi fényképeit... rémlik ki volt? Aztán meg jösz azzal a HSZ-vel ami csöppet sem Hongmi ellenes á nem... Amúgy meg elismerem ércesen tettem fel a kérdést az 1S-vel kapcsolatban mert rengeteg helyen és az 1S-vel kapcsolatban is olvastam melegedési és ezáltal belassulási gondokról. Szerencsére többnyire más gyártók készülékeinél volt gyakoribb a két Qualcomm SoC "hibácskája". Amúgy nem csak nekem ártana a saját HSZ-emet elolvasni és nem csak nekem kéne néha belátni, hogy részben vagy teljes mértékben butaságot vagy nem helyénvalót írtam. Kicsit egyoldalú a dolog úgy érzem... Mindegy, hagyjuk.
Szkeptikus voltam a Qualcomm SoC üzemidejével kapcsolatban is és lám, igazam lett. Ezzel nem lettem se több, se kevesebb, csak azt látom, hogy van aki nem képes a békát lenyelni és inkább itt szaporítja a szót.
SirRocco, hevizms
Jogos a +1, csak azt kéne észrevenni, hogy mi miatt kell itt plusz egyezni. Azért mert apró szurka piszkákkal van tele a fórum. Sebaj. Okos enged, szamár szenved. Jön az új HSZ törvény, akkor majd meglátjuk ki lesz elsőként kipenderítve innen. (persze nem rátok gondolok, hanem a Crytek-típusokra) -
Dominó85
addikt
No ez most igen furi HSZ lesz... Egy kedves Kollegina osztott itt meg Hongmi 1S képeket és nem találom a HSZ-t. Aki megtalálja kérem küldje már el a link HSZ-ét priviben, vagy linkelje ide. Egy darab Hongmi 1S zip vagy rar fájl volt 5MPixeles képekkel nem a legjobb beállításokkal azt hiszem. Volt két árnyékos kép meg téglák, ha jól rémlik. Kösziii.
-
Dominó85
addikt
válasz
Sir Riccio #4561 üzenetére
Szuper.
Köszi a cáfolatot, akkor a többi gyártó bénázik egy sort.
-
Dominó85
addikt
válasz
janston #4559 üzenetére
Én meg a Hongmi 1S tulajokat kérdezném, ha betévednek ide, hogy hogyan viselik a teló melegedését?
Hiába a plusz 3k Antutu pont, ha melegszik és akad a telefon ezáltal... Akármelyik mobilarénás, gizchina cikket olvasom, rengeteg problémát írnak a Snapi 400-val (mind az MS8228, mind az MS8296 vagy melyik) kapcsolatban. Hümmm???
-
Dominó85
addikt
válasz
doongoo #4527 üzenetére
Bocsi, ezt benéztem akkor.
Viszont amit Viktor ír, az nagyon tetszik. 4.4.2??? Zsír! Igaz, hogy portolt, no de a kraft az megvan a Hongmi-ban, hogy elbírjon egy portot. Amúgy hol lehet ezt a Power Saving és Performance cuccot ki-be kapcsolni az ANtutu mérések miatt? Kíváncsi vagyok, mert eddig Antutu alatt bizony a Rendszer Monitor log-ja szerint csak 1,2Ghz-ig mentek fel a Hongmi-m magjai. -
Dominó85
addikt
válasz
herdsman12 #4525 üzenetére
Sok reményt ne fűzz hozzá, ez a Hongmi 1S-re eddig elérhető legfrissebb verzió jelzése is... "sima" 4.2.2
-
Dominó85
addikt
"a memória nagyon hamar elfogy" - lépjünk már túl ezen kanyargom... Az android egyik lényege az, hogy minél több programot tartson a memóriában. A 4.4 esetén sem lesz több szabad ramod, hanem még frankóbban fogja ki-be dobálgatni a progikat a RAM-ból. Egyáltalán nem baj, ha a szabad memória (RAM) kevés.
Amúgy meg a MIUI felületét szokni kell és kicsit bele kell ásnia magát az embernek. Ha már nagyjából tudod milyen apró biz-baszt hol, merre lelsz benne, akkor éred el az amatőr szintet (amin én is vagyok és örülök neki
). Jiayu G3-am volt előtte Lewa OS-vel, ami MIUI koppintás erőteljesen és ahhoz is vagy 3 hónap kellett, mire valamennyire kiismertem. A MIUI amolyan android mélyvíz, a Cyanogen meg a Marianna-árok.
-
Dominó85
addikt
xhege
Nálam is a körül van. Azt tudni kell, hogy az amúgy világverő pontszámokat egy fullra szétgyalult csont ROM-on futtatják le különböző profi dev-ek a nagy gyártóknak.testo92
Azonnal full refund vagy küldjön új telót, de most már eredetit! Amit kaptál az vagy MTK SoC, csak át van írva a build.prop vagy más system cuccos, vagy rosszabbik esetben valami holt ismeretlen SoC. -
Dominó85
addikt
válasz
testo92 #4469 üzenetére
Akkor ott valami nagy bibi van...
Az hogy a kínai 21.000 pont körüli képet tesz ki egy dolog, ugyanis teljesen szűz, belakatlan mobilon futtatta a tesztet. Én amikor kézhez kaptam a telefont (enyém sima, MTK SoC-os), akkor majdnem 17.000-et értem el vele. Most belakás után jó pár héttel a 15.500-16.000 pont a reális.
-
Dominó85
addikt
válasz
vegyszer #4445 üzenetére
Erre a kérdésre engem is érdekel a válasza. Csupán azért is, mert egy MIUI 4.2.1-et össze sem lehet hasonlítani egy noname kínaira tett 4.2.1-vel. Ég és föld a kettő optimalizáltsága. Lásd a Dugee kollégát... feltette a portolt MIUI-t a telójára és az addig retek és bűn ronda képek helyett egész korrekt képeket lő a telefonnal.
-
Dominó85
addikt
válasz
testo92 #4433 üzenetére
Fólia
1. karcolódik és felgönygyölődik 1 rossz mozdulattól
2. a matt az lefogja a fényerő akár 15%-át is, cserébe nem tükröződik a kijelző
3. a matt tapintása kicsit fura (érdeskés), a fényesé hasonló a kijelző tapintásához
4. a fényes fólia tükröződik ugyanúgy, mint a kijelző maga, de cserébe nem fogja le a fényerőtTempered Glass
1. amennyiben tokban van a Hongmid, akkor biza annak a keretén sem nyúlik át (csupán +0,3mm)
2. körültekintően, de könnyen feltehető No meg kevésbé karcolódik így ritkábban kell cserélni
3. ritkábban cseréled, de pont annyival drágább és minőségibb is
4. tiszta, átlátszó, így tükröződik, de átereszti a kijelző fényét
5. mikro buborékok néha előfordulnak a széleinél, de centrikusan kinyomható alóla mind -
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #4428 üzenetére
Szidtam mint a bokrot, mert repedeznek egy hét után a telefonon, úgy hogy kíméltem és le sem ejtettem... Nillkin és IMAK tokok az ajánlottak részemről vagy pedig a teljesen körbe ölelő átlátszó (de vastagabb és nem kemény) szilikon tokok.
-
Dominó85
addikt
Keress egy olyan képet a Hongmiról, ahol le van szedve a hátlapja és mutatják mit hova tettek benne a mérnökök. Mindennek jutott hely bőven, nem kellett ide-oda besuvickolni még egy két alkatrészt. Gondosan áttervezett telefon, ahogyan a Xiaomi valamennyi készüléke. Persze, meg lehetett volna csinálni kisebbre is, úgy hogy mindent egymás hegyére hátára tettek volna és árnyékolgatni, meg bohóckodni kellett volna vele még egy sort. Jó így ahogy van a Hongmi a maga "hibáival, hiányosságaival" együtt.
-
Dominó85
addikt
válasz
trebrona #4399 üzenetére
Tudom már rohadtul unjátok a Hongmi-s képeimet, de megosztanék újfent pár darabot, amik már úgy készültek, hogy levettem a félig matt fóliát az optikát védő műanyag felületről és óvatosan gondosan letisztítottam.
ÍME a képek.
Szóljatok, ha esetleg nem lenne Nyilvános az album, bár kétlem mert másik gmail accountról, de totálisan kilépve is működött a linken az album.
Most nézem azért a Google+ is szépen leredukálja a képek felbontását és így eredeti fájlméretét is (kb 4,5MB képből 1,5MB születik...)
-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #4394 üzenetére
Szebb a szitázás az EVO-n. Viccet félre téve tuti van valami nüansz különbség a kettő között.
-
Dominó85
addikt
válasz
hevizms #4387 üzenetére
Nekem az még a pont elfogadható méret lenne. No meg azzal a SoC-val már minden frankón menne. Ha a fotós és GPS-es részt átmentik a Hongmi-ból, akkor nem lesz hiba.
De félek úgy 250USD körül (vagy inkább 300) fog kezdeni a webshopokban. Az meg Áfa-val már sok (tuti DHL-vel rendelnék).
-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #4376 üzenetére
Hát na... well done Mon Amii.
-
Dominó85
addikt
válasz
vegyszer #4361 üzenetére
Garantált 4/1MBit szóval kapják be... Jelentgetni nem érdemes mert évek óta meg merik ezt tenni az egész kerületi 5-ös körzettel. A központi elosztó szerverük gyenge, de persze mindenkinek ajánlgatják a 100 és 200MBit netjüket... Szánalmas az a rózsaszín-multi (nem magenta).
-
Dominó85
addikt
Normál "bolti" könyveim vannak, de nézhetek neked pár pdf-et a neten. Anno láttam párat megosztva a fotós blogokon (amik ingyen terjeszthetőek, így nem minősül wareznek).
Off: Ma déltől este 10-ig nem volt netem, most már qrvára elegem van a T-Com-ból. Írni fogok nekik egy levelet hogy ne is várjanak e havi számlán pénzt. Egy hónapban vagy 4-5 napig nincsen internet, hát rohadtul nem ilyen szutyok szolgáltatásért fizetünk X összeget, ami nem éppen kevés.
Hogy szakadna rájuk az ég!
-
-
Dominó85
addikt
válasz
Laza... #4349 üzenetére
Inkább ide kirakom, hogy akinek kell, az le tudja szedni:
<<< Next Launcher 3D v1.37 Pro >>>
Érdemes mellé a kiegészítőket beszerezni. Nagyon jó az időjárás + óra + ébresztő (utóbbi tökéletesen kompatibilis a MIUI-val) widget, de az egyenként kirakható gyors widgetek sem rosszak (Next Switch Widget). Utóbbinál tapasztaltam egy furcsaságot: Amennyiben a mobilnetet a widgeten kapcsoljuk be, működik frankón! Ha ott kapcsoljuk ki, akkor is OK! Viszont ha a lehúzó sávban lőjük ki a mobilnetet, akkor a kinti widgetnél ON (aktív) marad a widget, de a mobilnetről lejön. Ezt a görgető sávon való bekapcsolás és a widgeten való kikapcsolás műveleteivel tudjuk helyretenni. Más anomáliát nem tapasztaltam. Úgy látszik a widgetek kontra mobilnet egy örök balf-ság android terén.
-
Dominó85
addikt
6 óra kijelzőidőt produkált a Hongmi-m úgy hogy volt használva rendesen. Mobilnet, wifi ezerrel, zene, játék és videózás. 18 és fél órát bírta (este megy töltésre). Tudom nem 2 napos az üzemidő, de a kijelzőidő korrekt. A Google Play-nek óriási THX, mert anno megvettem náluk a Next Launcher 3D-t (nem a mostani fost) és az már nem elérhető. De elküldték nekem az apk fájlt a telóra és egy rövid üzenetet: free to share Szóval akinek kell, az szóljon és elküldöm. Hja és értelem szerűen ez az 1.37-es Pro verzió.
Hja ebből azt akartam kihozni, hogy Next Launcher alatt ~550-600MB szabad ram-om van folyamatosan! Ennél smoothabb nem lehetne egy droid, mint ezzel.
-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #4344 üzenetére
Igen. Egy macskás meg pár kerti videót tettem fel anno.
Laza...
Igen valamelyik videó alatt még az is volt igen erőteljesen. -
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #4340 üzenetére
Anno megosztottam pár videót. Úgy a 3700-3850 HSZ-ek között.
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #4337 üzenetére
Ott a helyesbítés, igen.
-
Dominó85
addikt
válasz
Sir Riccio #4326 üzenetére
Félő, hogy a tetején és alján el fog állni a készüléktől. Mondjuk ki nem fog esni belőle az tuti.
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #4323 üzenetére
Sokáig fog tartani az a kemény három tized milliméter. Én inkább maradok a Nillkin plusz 1-1,2 milliméteres védelménél és a félkeménység előnyeinél (rugalmas erő elnyelés és szétterítés, ugyanakkor vastag is). De kinek a Pap(lan, né, lak, agály...
)
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #4321 üzenetére
No ilyet meg végképp nem vennék.
És az optikát takaró műanyagot mi védi... Persze, kicsi az esélye hogy pont az kap a jóból, de a sorsot nem mi irányítjuk.
-
Dominó85
addikt
Óvva intek bárkit is az olyan kemény tokoktól, amik a Nillkin Frosted Shield-et majmolják. 3 (három) kőkemény napos használat után törik és repedezik a sarkainál. Konkrétan egy rakat f0s az egész. Kár érte, mert festett vörös volt, de a Nillkin legalább nem ilyen vacak minőségre...
-
Dominó85
addikt
Valaki megnézné nekem, hogy mennyi pontot dob neki a legújabb Antutu a teljes teszt után RunTime-hoz? Nekem "kicsit" csalás szagúnak tűnik a satnya 288 pont... Míg egy nem nevezem nevén márkás telefon a maga 1850mAh-s akksijával 3450 (azaz háromezer négyesszázötven) pontot kap??? Remélem nem az aksim ilyen gyengusz máris...
-
Dominó85
addikt
válasz
Sir Riccio #4234 üzenetére
A munkám során valamennyi stílusú emberrel ugyanúgy, kedvesen és határozottan szoktam beszélni. Kérdésedre csak annyit, hogy érdekes módin ki lett pár HSZ szerkesztve, no mindegy... Bírom, hogy a PH-n mindig azok lettek megbüntetve, akiknek felhúzzák az agyát. Mese habbal, hogy "de a nyugalom és türelem határtalan"... Sajnos. Nincsen nekem amúgy személyes bajom a kollégával, csak olvassa el figyelmesen amit írok és ne csak egy részére reagáljon, és úgy ahogyan eddig tette.
No de ne offolok többet, sőt ha nagyon kéritek, akkor a Topik érdekében csak hangtalan szemlélődő leszek HSZ-ek nélkül. Legalább "okos enged, a szamár meg tudjuk... "
-
Dominó85
addikt
válasz
Sir Riccio #4231 üzenetére
Természetesen befejezem, amint:
1 - a kolléga abbahagyja a Hongmi ócsárolását és nem forgatja ki állandóan a szavaimat (ez az idegesítő amúgy)
vagy
2 - elmegy a topikból a Hongmi 1S-be, ahová való a telefonjaVan akivel kulturált formában nem lehet beszélni, mert míg úgy kommunikálsz, olyan mint a falra hányt borsó. Tudom, hisz mint említettem a munkámból adódóan naponta közvetlenül több tucat, közvetve több tízezer emberrel foglalkozok.
-
Dominó85
addikt
válasz
Sir Riccio #4217 üzenetére
5D Mark II - Na el teccik menni a... Enyhe irigység.
A Jiayu G3-mal kivételesen jó képeket tudtam csinálni. A topikjában kaptam is miatta hideget-meleget, hogy hogyan sikeredtek ilyen vállalhatóra.
Szerintem a Hongmi egy fokkal jobb képeket készít a G3-nál. De a különbség, ahogyan te is írtad, nem mindig vehető észre.
(#4226) kano
Te elolvastad végig a HSZ-em? Megint csak azt a részét veszed alapul, amivel fikázni lehet. Igen, kérni lehet, így arra is megkérnélek, hogy ne forgasd ki a szavaimat, hanem értelmezd az egész HSZ-t. Kezd rohadtul elegem lenni belőled. Nekem pedig nincsen nagy arcom, tudom hol a helyem ebben az országban és képzeld olyan munkám van, amit nem fizetnek meg eléggé és naponta több tízezer ember élete függ egy-egy döntésemen. Majd ha ilyen munkád lesz, akkor szólogassál be nekem.UI: Nem érdekel ha moderátorhoz rohansz és panaszkodsz, de a pofátlanságodnak is van egy határa. Ha nem tetszik a sima Hongmi, akkor húzzál át a Hongmi 1S topikba, de ne itt rontsd a levegőt.
-
-
Dominó85
addikt
válasz
Dhampir #4209 üzenetére
Verő fényes napsütésben készült az epres, lepkés, rózsás. No meg az én telóm optikája előtt van egy "félig matt" kijelzővédő fóliadarab is. Anélkül jobb képek születnének. Illetve a fákhoz nem értek, de a rovaros kép az adott fa totális árnyékában vaku nélkül készült.
Ha lehetne vágni a tempered glass-t, én azt tennék a Hongmi optikájára is, ha már egyszer nem zafír üveg.
Nem kifogás, csak nyafogás. -
Dominó85
addikt
kano - "Az 1S topicban írtam éppen, hogy szerintem ugyan olyan sz@r mindkét Hongmi fényképezője."
Ezen kijelentésed után kérlek kerüld ez a topikot és ajánlok neked egy jó optikust is. Köszi a megértésedet.
Koránt sem tökéletesek a Hongmi képei, de mobilos berkekben (főleg ebben az árszegmensben) igen is kellemes fényképeket lehet vele összehozni.
Csak neked, csak egyszer, az általad lefikázott Hongmi képek:
(1920x1440-re leméretezve, ráadásul egyszerű Paint program segítségével) -
Dominó85
addikt
Ne zavarjon, hogy életemben ellőttem különböző gépekkel kb 100k EXPO-t. Nekem szerencsére értelmezési gondjaim nincsenek.
Van "pár" fotós könyvem szívesen adok belőlük.
Amúgy nem a tömörítéshez, hanem a képfájl méretéhez van köze az egységnyi területre eső fények összességének. Béke veled. Ja és próbáld meg légy oly szíves kicsit lentebb hordani az orrocskádat.
-
Dominó85
addikt
A előző HSZ-em olvasd el még1x.
Részemről nem nyitok vitát. Örülök, hogy te ugyanabba a folyóba 2x is bele tudsz lépni. Erre én képtelen vagyok.
Használd egészséggel az apk-okat. De attól mert 2MB-vel nagyobb lesz a fájlméret, még nem ereszt át több fényt az optika és a feldolgozó szoftver sem fog közelebb vinni téged a RAW-hoz vagy a kevésbé tömörített jpeg-hez. bye
-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #4188 üzenetére
Vagy éppen fél milliméterrel arrébb mérte a telefon a fényt. Egyik ilyen program se képes csodákra, max szerencsésen elkapott képekre, de azt a gyári is tudja.
-
-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #4141 üzenetére
-HajTömeg-, batai15
chrome és Uc Browser - rájuk lesek, köszi.
-
Dominó85
addikt
Nekem V5 stable van fent. Mi zabált mit?
Ha a ramról van szó, akkor nekem 75% körül van mindig a foglalt. És van olyan gammám, ami 900MB ramot igényel (Asphalt 8) nem érzek akadást és nem írt ki még soha olyat hogy kevés lenne a ram.Más:
Böngészőt tudtok valamit javasolni? A gyári is nagyon jó, de a Dolphin egy idő után bugzódik mint a fene, ahogyan az Opera és Safari is. -
Dominó85
addikt
Így is úgy is rakok bele 32GB microSDHC-t, szóval az hogy 4 vagy 8GB nem oszt, nem szoroz. Ha 16-32GB lenne benne, na azt előrelépésnek nevezném.
A GPS-ről meg annyit, hogy a Glonass tényleg frankó, csak kérdés szükségem van-e rá, hisz így is 1-4m a pontossága a Hongmi-nak (buszon 50km/h, autóban 120km/h mellett tesztelve).
-
Dominó85
addikt
-
Dominó85
addikt
Most vasárnap Pandawill-en 147.99 USD lesz a MediaTek-es (MTK6589T) Hongmi. Akinek ez a verzió kellene, most pofátlanul jó áron juthat hozzá.
-
Dominó85
addikt
válasz
superTibcsi #4087 üzenetére
Ahogy kano kolléga is írja. AMúgy nekem egy fia kosz nem ment alá. SZigorúan követni kell a többszöri letisztítást. [link]
-
Dominó85
addikt
válasz
superTibcsi #4085 üzenetére
Nekem az van fent már egy ideje és szépen átereszti a kijelző fényét. DE, gyűjti az ujjlenyomatokat egy idő után (könnyen tisztítható) illetve tükröződik, mint az alap kijelző.
-
Dominó85
addikt
nimfas, Zolar
Nincsen Snapdragonosom, nem is lesz, mert hétköznapi használatra az MTK SoC is bőven jó. No meg hiába a MIUI szerintem, ha a Snapi erősebb, de melegszik és többet fogyaszt. Nem tudom tettek-e bele led világítást, bár nekem az sem annyira hiányzik már a Jiayu G3 óta.
Egy kis érdekesség: Kijött a KitKat, de sajnos nem a Hongmi-ra, hanem az Mi3-ra. Így nyár végére talán a Hongmi is megkapja, ha addig az amúgy imádott MTK nem balfaxkodik már annyit a qrva kernel és minden egyéb nyílttá tételével...
batai15
Jó ég ember te hogyan használod (becsülöd) a Hongmidat? Először a tok gombjai kopnak le, majd a telód hullik darabokra? Ennyire nem akarhatod a Snapdragonos verziót. -
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #4020 üzenetére
Ne a VPowert vedd, főleg ha ennyi (7,20USD), hanem akkor már a Nillkin Frosted Shield-et (7,60USD). Igaz a hozzá adott fólia egy xar konkrétan, de a tok kiválóan védo a telefont és a hátlapja is enyhén érdes, nem csúszik annyira. Ha kérsz, priviben tudok megbízható és viszonylag gyors Aliexpress-es eladót ajánlani.
-
Dominó85
addikt
válasz
szoporiz #3998 üzenetére
Szia, ha személyesen is megoldható lesz, akkor rendelkezésedre bocsájtom a Hongmi-mat. Úgy azonos témákról tudsz majd összehasonlítást készíteni. De természetesen felhasználhatod bármelyik Hongmis képemet.
Én majd az üzemidőre leszek nagyon kíváncsi, illetve a kijelzőidőre. No meg hogy lesz-e majd mind a kettőre KitKat csoki.
-
Dominó85
addikt
válasz
herdsman12 #3984 üzenetére
Reménytelenek vagytok...
-
Dominó85
addikt
Ez a "magyar" xiqomi cég szerepel a cégjegyzékben? Tanusítványokat bármiről is tud felmutatni? Amennyiben a válasz nem, úgy a fogyasztóvédelmet is kenheted a hajadra. Amúgy nekem volt velük dolgom... felemásak az érzéseim. Részemről vége. Aki olyan
barom, hogy tőlük vesz, meg is érdemli. Ez a véleményem.Egy kis ON is legyen végre:
Mindenkinek nyugodt és szép napot. -
Dominó85
addikt
Arany bogaram
már hogy tudnád jobban intézni az ügyes bajos dolgokat, amikor ők is az általad említett kínai webshopokból veszik a cumót? Pont hogy semmit sem érsz azzal, hogy hiba esetén ott egy harmadik fél akin átáramlik az információ. Ezzel is késleltetve az ügyintézést. No meg nyilván nekik is olcsóbb több hibás terméket egyszerre kiküldeni (azonos webshopból rendelés esetén), de hogy a kínai ugyanúgy kutyába veszi őket, mint egy regisztrált emberkét. Kapitalizmus van kommunizmussal keverve egy jó adag nem törődömséggel megfűszerezve az egyszeri/egyszerű felhasználók felé.
A lényeg hogy a véleményünk alapjában közel azonos.
-
Dominó85
addikt
Ismétlem sok-sok nálam tapasztaltabb PH-s korábban alátámasztott kijelentését:
Ennek a "cégnek" SEMMI köze nincsen a Xiaomi gyártóhoz!!! Egy qrva tanusítványt se tudnak felmutatni arról, hogy hivatalos viszonteladók lennének.
Nem is írtam Aliexpress-t. Eleve onnan telefont csak gyémánt klronás csúcseladótól mernék rendelni. Visszatérve a Xiaomi magyar akármilyére... Azért veszik webshopból, hogy még áfával terhelve is (legalább legálisan) árulhassák a Xiaomi termékeket és a webshopok adta 1év garancia is védje őket. Egyszer már éles kritikával illettem az említett magyar webshopot. De ez nem ide való téma, priviben lehet ezzel engem zargatni, bár a lényeget most is leírtam.
-
Dominó85
addikt
válasz
doongoo #3957 üzenetére
Ha már DHL, akkor ezeknek a majmoknak tudod ki fizetne +12k-t a semmire... Bármi van a telefonnal, ugyanúgy megy vissza a Pandához, Minihez, Etohoz (amelyiktől az adott telefon éppen jött). És a költségeket bizony a vásárló állja... Lenne pénzem megvenném a xiaomi.hu domaint... No kb ennyit ér az az oldal gari és hivatalosság szempontjából.
Más: folyik a tárgyalás köztem és a Pandawill közt. Szeretnének pár több nyelvű telefon tesztelőt az EU-ban és emailben megkerestek.
Mondván, hogy látták a Jiayu G3 és Hongmi tesztjeimet a logout.hu oldalon. Grat a PH lapcsaládnak is ezért az elismerésért.
-
Dominó85
addikt
Szia,
Aliexpress-ről rendeltem. Csinálok gyorsan pár képet róla, mert holnap reggel kolléganőm már viszi is el. Pontos linket a külföldi rendelések topikba tettem. SE svéd postával jött és 12 nap alatt ideért. A másik topikban félreírtam a 18 napot... Feladástól számítva 12. napon jött meg.Végre egy nem kamuzó eladót találtam, aki még aznap feladta a csomagot.
-
Dominó85
addikt
válasz
vegyszer #3949 üzenetére
Szerintem jól tudod a dolgokat, csak a Qualcomm volt g3c1 és baxta át az embereket, mert akkor sokan követelték volna a 2SIM-es Snapdragon telefonokat. Ami ugye a drágalátos szolgáltatóknak nem érdeke...
Más: Megjött a kolléganőmnek rendelt (19USD és eredeti) Xiaomi 10400mAh powerbank. Nagyon minőségi darabnak néz ki.
Holnap már meg is kapja, így tesztelgetni se maradt időm.
-
Dominó85
addikt
Értem én srácok, de most már az MTK sem akadály. Nem kell e mögé bújni.
Azért a Giz(mo)china oldal eléggé megbízható forrásokból merít. Az MTK platform is hamarosan megnyitja kapuit a 4.4 előtt (kezdve az MT6589, MT6582 párossal és a felett).
-
Dominó85
addikt
válasz
herdsman12 #3933 üzenetére
Passzolom a kérdést, mert az én csoportos rendelésem első 5db-ja még csak most indult világ körüli hódító útjára.
-
Dominó85
addikt
válasz
>Deego.. #3914 üzenetére
A hangszínszabályozás után, meg most hogy már be van járatva (rock és dallamos metál) zenével, így ajánlom bátran. Ami furcsaság vele, hogy "Flat"-en hagyva a hangszínszabályozót és Piston II-re állítva, CSAK telefonálásra ajánlom, de oda nagyon!!! Iszonyat tiszta beszédhang hallatszik belőle. Amennyiben zenére kellene, akkor (és itt jön a meglepi) a Hangok beállításokban a NORMÁL füles típust érdemes kiválasztania annak, aki a kemény basszus és széles dinamikatartomány híve. Profilt nem tudok küldeni, de screenshotot igen priviben.
Az hogy csoportos rendelés lesz-e belőle, még nem tudom. Amennyiben egyenként rendelitek jobban jártok. 22EUR alá esik, így semmit sem kell pluszban fizetni. A Pandawill és egy általam ismertebb Alis eladó 100%-ban eredetit küld.
(2014 Updatwd verziót, ami nekem is van)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Router gondok
- TCL LCD és LED TV-k
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Filmvilág
- iPhone topik
- Apple MacBook
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest