- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
Nem tudom, most epitettunk compute node-kat, 2990WX-el, 14-es TR4-re való Noctuaval és elvan szépen a 64 thread terhelés alatt. A lapok se kerülnek horror összegbe, mármint ahhoz képest h. mi kell ehhez a xeon-hoz.
Én lennék a legboldogabb ha a magas órajelről nemkéne lemondani a core count növelésével, egy csomó helyen időt sporolhatnánk és nem csak mi, hanem mindenki más, de ennek akkora felára van, plusz a mostani rendszereink 7*24-ben mennek full load alatt, itt meg egyszerűen folyamatosan bennem lenne, h. egy ennyire kihegyezett rendszerben mikor áll meg valami.
Az idő majd eldönti, értem a termék presztizs jellegét, de pont a WS grade cuccok szerintem azok, ahol annyira nem jellemző ez a fajta vásárlási attitűd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tápegységek 500W-tól 850W-ig különböző árak!
- EVGA SuperNOVA 850 GA 850W 80 PLUS Gold Fully Modular
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest