Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  Peterson_

üzenetére Peterson_

üzenetéreVicc kategóriába tartozott erős irónia. Nem vagyunk cimborák de ha elolvastad volna a topikot tudnád miért írtam azt,de lerövidítve: Wp re hajazó cikkeknél jönnek az android trollok és megmondják miért szar a wp. a játékhoz és a cikkhez semmi köze a dolognak de úgy gondolják itt a helye. a megszólításhoz pedig azért írtam azt hogy VÉGRE valaki,aki magához a cikkhez szólt hozzá, kivételes dolog, meglepő. gondolom vérig aláztalak vele.a második hozzászólássodra meg ha engem kívánsz fajankózni, inkább nézz körül saját házad táján hátha leesik mi az hogy irónia. mondjuk ahhoz kell egy alapvető IQ szint is, igazad van bocs. üdv! 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest