- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
nem nulla hanem közel nulla… és erre abból az egyszerű okból következtetek, mert senki másnak nincs nagyobb rálátása a dolgokra… az MS nagyon titkolózósra fogja a figurát és még rettenetesen sok minden fog kiderülni megjelenésig… szerintem sok kellemes csalódás fog még érni minket a Windows 8 kapcsán ahogy szépen lassan felszínre jönnek a tervek és, hogy mire számíthatunk megjelenéskor…
és amúgy sokkal inkább az iPad3-nak lesznek ezek az ellenfelei (sőt) mintsem az iPad2-nek...
-
oO7
őstag
1. Azért lássuk be, nem lesz nehéz az iPad ára alá menni…
2. az ilyen "különben senki nem fogja venni" jellegű messzemenő következtetéseket ~0 rálátással a dolgokra szerintem hanyagoljuk…amúgy meg jobb lesz, mint az eddigi (addigi) tabletek és ennek megfelelően akár el is kérhetik az árát… (de nem hiszem, hogy olyan nagyon az egekbe szöknének az árak)
-
oO7
őstag
A kapacitív tollban nem lennék annyira biztos… múlthéten volt szerencsém egy hétvégére behúzni egy BUILD-en osztogatott Samsung Windows 8-as tabletet, és ahhoz is van toll de nem ilyen gagyi kapacitív, "írjá' virslivel" jellegű hanem rendes kis vékonyhegyű, nyomásérzékeny toll... btw valami kegyetlen jó a tollkezelés a rendszerben, baromi gyors, rajzolni ésírni is nagyon jó vele, nem ám olyan, hogy fél másodperces laggal követi a vonal amit rajzoltál, hanem tényleg, mintha egy igazi tollal írnál, és a kézírásfelismerésnek sem tudtam elég csúnyán írni, hogy ne ismerje fel a szavaimat (persze egyelőre cask angolokat)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vector GP77 13VG 17.3" QHD IPS i7-13700H RTX 4070 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest