Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nem tudom, én felrakom a debiant, kicsit kavarnak minden verzióváltáskor, hogy hogyan kell az alap interfészeket beállítani, és megy. 3-4-5 guestes hosztjaim mennek 5-7 éve. Még az elején, nagyon régen, magam fordítottam mindent, de mióta benne van a debianban, azóta azt használom.
-
wolfnet
tag
Már átéltem. Nagyobb baj hogy ubuntuhoz a támogatás elég vérszegény. CentOS-hez király. Namost ubis kollegák teljesen elcseszték az egészet. Nem úgy megy az lvm, nem úgy megy az ufw, nem úgy megy a virtual kernel, nem alapértelmezett a loop és természetesen minden disztnél ez máshol bugol. 11.04nél kihagyták a qemu emulációt
magyarul teljes számítógép tápegység nélkül. LTS-eknél van meg teljesen a support, de elég felületes. A kernel hibákról ne beszéljünk. Jó ez ! -
-
12 perccel a nap vége előtt még két linux konfig, elég húzós zárás

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
más csomagok pedig jobbak

egyetemi hallgatók ingyen kapnak minden ms terméket ingyen tudod, msdna.