- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Az új Riddick rész alatt is ilyen új, divatos effektekkel (SSAO, stb.) feltupírozott ID Tech 4 nyomul, de ez sokkal szebbnek tűnik, és több featuret ígérnek, ebből ítélve 1680 felett High-hoz tuti nem árt alátenni a 4870x2-t, vagy GTX295-öt.
Nekem nagyon tekerte a Riddick a 4870x2-t, nem sok más játék alatt pörgött így fel a venti, és még kézileg túl kellett pörgetnem, hogy ne melegedjen túl, és szemeteljen a kép, tehát az erőforrásokat kiaknázta, ilyen szempontból nem volt gond a DOOM3-al sem, csak az nem biztos, hogy van olyan a látvány, mint amit megeszik mellé a vasból.
Na meg, hát addig tupírozzák ezt az ID4-et is, hogy mire jön az ID5, már nem tűnik majd akkora ugrásnak. Szerintem (legalább is az én szememben) ez volt a gond a DOOM3-al. Szép volt az, csak hát már annyira kifutottam magát az előző motor z átiratokban, hogy azokohoz képest már nem túl mutatott sokat. (Persze most ezek a kifutó ID4 átiratok már odabasznak az ID3-as átiratokhoz képest...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Gamer PC: Ryzen 5 5600 I B550 WiFi6 I 16GB DDR4 I RX 590 8GB I 1TB NVMe I 1000W I HAF XB EVO
- Samsung 850 EVO 1TB Sata3 SSD / Beszámítás OK!
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest