- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cizoe
őstag
Jól összefoglaltad a dolgokat. Régebben bennem is tombolt a winmodding láz, de aztán rájöttem, hogy sok dologban nem éppen jó. A luna tényleg nem szép , sose volt az a szememben . Ezek a moddingolo progik egyike másika sufniprogram, eléggé meg tudja zakkantani a rendszert. A skinnelőprogramok valamicskét lassítanak, bár ez nem nagymértékű. Amit viszont ajánlok, és nem is lassít, az az msstyle cseréje, az nem fekszi meg a win hasát. Én amennyiben épp xp-t használok vagy az oldschool win9x témát favorizálom, vagy a MS ZUne msstyle-t.
mod: sztem jobb lenne ha a kép linkek helyett képek lennének max 500 szélesek beillesztve, esetleg kattinthatóvá téve.
Ja és Google adsense szabályzatba ütközik a kattintásra való buzdítás. Sokan olvassák ám a logoutot, sok pénzed veszhet, ha bannolnak az adsenseböl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest