- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GAI: Poor Volta...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben92
őstag
Én is elkezdtem kacérkodni a WP fejlesztés gondolatával. Egyetemen tanultam programozni C-ben meg C++-ban, de valahogy nem fogott meg a dolog, hogy 1 év alatt annyit vertek belénk, hogy valami parancssoros sz@r lefusson (ami bár használható nagyon jól, nagyon jó dolgokra, nem szép, meg nem sokat ér).
Gondolom, ha WP7-re megtanulnék fejleszteni a WP8 már nem lenne nagy kihívás. Vagy rosszul gondolom?
-
Atos23
senior tag
En most jarok PTI szakra suliban, es rajottem hogy a PC-re fejlesztes rohadtul nem erdekel, de a WP7 egy izgalmas tema. Eppen most teszem fel a VS melle az okossagokat, koszonjuk a cikket
-
Sofian
őstag
Hátha valakit érdekel.... (Még friss, maga a Pages is
) de lassan feltöltődik tartalommal...
http://plus.google.com/b/113465598003608536126/ -
Meta
tag
A join.me kép hogy került bele a cikkbe?
-
-
oO7
őstag
na a beta 2 -es emulátor már barátságosabbnak tűnik
-
oO7
őstag
válasz
st4rlight #76 üzenetére
nincs 7.0 -ás emulátor... a 7.0-ás projektet is a 7.1-es emulátoron futtatja... az meg nem jól működik vannak eventek amiket nem lő el meg ilyen apróságok
Connect Tool az egy olyan kis progi ami ottvan a Microsoft SDKs/Windows Phone/7.0 alatt WPConnect.exe néven és azt tudja, hogy nem kell Zune a deployoláshoz és azt hazudja a telefonnak hogy nincs csatlakozva szóval mennek a launcherek/chooserek, megy a videólejátszás, stb... -
st4rlight
csendes tag
nálad mondjuk alapból mindig furcsaság van wp7 sdk körül
nálam csont nélkül úgy működik, ahogy mondom neked, sőt VM-ben szűz gépen nulla update-tel is. mondjuk nem tudom, connect tool alatt mit értesz, de nálam ugyanazok vannak, mint eddig. egyébként telefonon tesztelni jó dolog, csak a debug kicsit macera (fejkapkodás) nekem.
-
oO7
őstag
válasz
st4rlight #74 üzenetére
fú hát ez a 7.1 -es SDK egyelőre használhatatlan kategória... nem, nem hagyja meg a 7.0-ás image-t sőt még a Connect Tool-t is eltüntette... a 7.1-es emulátor pedig jelen formájában igen csak hiányos... de mostmár úgyvagyok vele ha felraktam nem fogom leszenvedni, tesztelek a telefonon helyette inkább...
deeee ha valaki úgy gondolja, hogy majd a 7.1-es emuval előrébb lesz... rosszul gondolja -
st4rlight
csendes tag
de amúgy a 7.1 nem rakja fel a 7.0 -át is?
De igen. Nyugodtan fel lehet pakolni, akár standalone, akár meglevő 7.0 fölé, a választó combobox mindkét esetben megjelenik. Semmi extra nem történik, csak mindkét emu image települ a gépre, teljesen jól futnak egymás mellett, nem akad össze soha. Két teljesen elszeparált folderben tárolódnak le az emu-k (C:\Program Files (x86)\Microsoft SDKs\Windows Phone\7.x (64 bites rendszeren)). Az XDE továbbra is ugyanaz, 1.0-s verzió, amit 7.0-s környezettel release-eltek. Csupán annyi az extra, hogy a 7.0-s emulátorhoz ugyanúgy megkapod a GPS és Accelerometer szenzor test tool-okat (stb). Viszont én a 7.1-es környezet telepítését ajánlom első körben, mert akkor nincsen szívás a 7.0 peccseléssel (ez már integrált), választani meg továbbra is lehet.
Tehát egyből ezzel próbálkoznék: 7.1 SDK Beta .iso full installer
-
oO7
őstag
-
st4rlight
csendes tag
válasz
mihaj-a414 #65 üzenetére
Ez nagyon kezdő szint, azért köszönöm a linket!
-
mihaj-a414
újonc
Üdv:
Némi plusz segédlet : [link] ELTE IK-s kurzus, plusz példakódok -
válasz
st4rlight #58 üzenetére
Nem vitatkozom, mert használtam olyan gépen, ami nem látott még VS-t. Akár 2010-es, akár nem.
Amúgy a DRM-et nem nehéz levenni, onnantól meg fut az emulátoron is.
"Értelme kb zéró, mert ugyanaz fut, mint amit az SDK telepítésével kap az ember"
Ez igaz, de itt nem is az értelmét firtattuk. -
rep3at
őstag
A cikk nagyon tetszett, korrekten le van írva minden, igazi kedvcsináló. Az is pozitív hogy segítesz a kezdőknek, sokan feladják az első vagy második kudarcélmény után.
-
oO7
őstag
válasz
st4rlight #60 üzenetére
nem elég, hogy sokat írsz, még OFF-ba is rakod, hogy jó legyen olvasni
a silverlight kilát maga köré csak API szinten van lekorlátozva annak a lehetősége, hogy te fejlesztőként absolute URI-kkal címezgethesd a fájlrendszert... viszont a speciális foldereket el tudod kérni (például My Documents meg társai) (desktopon)...
és az isostore pont hogy csupán "egy megfelelően védett dedikált fájlrendszerterület":
C:\Users\USERNAME\AppData\LocalLow\Microsoft\Silverlight\is
az a dobozolás dolog nemtudom mire vonatkozik... én azt legutoljára a ValueType-ReferenceType "átalakításnál" hallottam -
st4rlight
csendes tag
akkor ezt gondold át újra, hogy mit értesz fekete doboz alatt szerintem. azon apró eltéréstől eltekintve, amely szerint a próbálgatasos algoritmuskeresésről van szó (elvégre itt a doboz belső működése ismert), lényegében ugyanarról van szó: a futó programnak fogalma sincs a körülötte levő világról, tehát számára az interfészen túl a fekete nagy büdös univerzum van. gondolj pl csak a JAVA-ra, neki is csuta mindegy ,hogy ő most linuxról, open bsd-ről, solarisról, netán windows-ról futtatja az appletet, neki azt meg kell oldania, hogy fusson a JVM. ha csak biztonsági kokból létezne az isolated storage, akkor ennyi erővel nem kellett volna a bedobozolás műveletét alkalmazni, elég lett volna egy megfelelően védett dedikált fájlrendszerterület is... nos, mivel a silverlight mint jól tudjuk fut linuxon is (moonlight), ezért abszolút nem a biztonság volt a fontos az IsoStor. létrehozásakor (illetve nem az elsődleges), hanem a platformfüggetlenség, ami amúgy számodra is teljesen világos, hogy miért van így elvileg. tehát az állításom nagyon jól konvergál az egységbe zárás elméletéhez, ha ez alatt te azt értetted, hogy próbálgatásos algoritmuskeresés, akkor nem jóra gondoltál.
-
st4rlight
csendes tag
De azért az ugye megvan, hogy 2010 áprilisi a thread?
Amúgy amit linkeltél, az nem standalone emulátor olyan értelemben, hogy nem egy exe-t futtatsz, és itt még csak törésről sincs szó. Annyi történt csupán, hogy valaki kiválogatta az XDE fájljiat a Program Files-ból, és belepakolta őket egy installerbe. Törésről szó sincs, ez a rendes hivatalos emulátor repack-ja. Nem mondanám igazi hack-nek, Ez inkább ilyen XP Black Edition-höz hasonló "belezés". Értelme kb zéró, mert ugyanaz fut, mint amit az SDK telepítésével kap az ember, de az legalább garantáltan tisztaforrás. XAP-kat telepíteni ugyancsak ugyanúgy lehet, mint a rendes emu-kba: Deploy Tool-lal. Ehhez az eredeti SDK-ban sem kell VS, ebben sincs semmi mágia, ez gyárilag ilyen az emu-ban. HTC Hub futna simán persze, egy OS van, a többi (vas) csak sallang. Az alkalmazás szempontjából az emulátor (performanciát leszámíva, amiért is nem szimulátornak hívják, hanem emulátornak) egy fizikai telefonként is felfogható akár (mango-val még az SDK is utoléri a vasat végre emulációs szintben), őneki arról halvány lila fogalma sincs, hogy ő most min fut, számára a környezet fekete doboz (ezért is van pl Silverlight-ban az Isolated Storage implementálva).
Azért halkan megjegyzem, te nem fogsz tudni XAP-kat telepíteni csak úgy lazán, ugyanis még a tört emulátorokon is játszik a DRM. Tehát ha olyan csomagot akarsz deployolni (ez kb a telepítés) emu-ba, aminek érvénytelen a certificate-je, akkor az bizony nem fog felmenni rá és megszívtad. A letöltött XAP-k jó eséllyel nem fognak futni emulátorban, hiába ügyeskedsz. Ki van ez találva jól, xdadev ide vagy oda. Megjegyzem, a tört emu nem 100%-osan úgy működik mint a rendes "butitott" emu, olyan értelemben, hogy kerültek hibák a "processzorába" a decompile/recompile során, így ezt komoly fejlesztők nem is használják rendes fejlesztéshez, mert az kamu-emu
-
st4rlight
csendes tag
-
-
Alukard
senior tag
Láttad már milyen arányban oszlik meg a piac a böngészők közt?
Az ie9 a legvégén kullog és ki vagyok vele keményítve, mert nem a lekerekítésekkel vagy a böngésző specifikus kóddal van a bajom, hanem az alapokkal. IE9 alatt is külön css-t kell írnom a weblapokhoz, hogy egyáltalán hasonlítson a többi böngészőben amúgy uniform megjelenéshez... -
st4rlight
csendes tag
Nem valószinuleg nem, hanem biztosan nem
Most nézem: Windows XP, Windows Server, Virtual PC, and Hyper-V are not supported.
Tehát XP is sux. Ezek után meg se kérdezem, Linuxra miért nem lehet fejleszteni
Bár akinek nincs OS-re pénze, annak nem tudom hogy lesz WP7 device-ra... egy biztos, sz@r gépen nem lehet finomságot művelni. Max irány a bank vagy hitelre gép, de pl kőkalapáccsal sem lehet Audit szerelni.
-
st4rlight
csendes tag
válasz
CurrentValue #41 üzenetére
Ha ide téved, és érdekli a dolog, beszélek majd vele, lévén nem pesti vagyok, engem nem nagyon hat meg a BKV
, ingyen meg nem tudom vállalni. Esetleg te finanszirozod?
-
-
CurrentValue
tag
válasz
st4rlight #38 üzenetére
szerintem felkéne vennetek velük a kapcsoaltot, itt a forumon is megtalálható a programozó srác aki készítette, szerintem a budapestiek zöme akinek wp7 van a teloján az szorgalmazná ezt, minden andoridos telon megtalálható ez a progi ( a bkvnak meg nem tudom van-e köze hozzá
-
st4rlight
csendes tag
Tesztelted? Én nem teszteltem, de VMware elviled tud valami kezdetleges WDDM-et, legalábbis az Aero az transzparens. Silverlight-hoz amúgy elég a WDDM 1.0 is, Bár a requirement page (http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ff626524(v=vs.92).aspx) azt írja DX10 kell neki, igaziból elmegy az DX9.0c-n is, persze akkor csak SL fejlesztés van, XNA felejtős, de abban egyet értek, hogy VM-ben WP7-re fejleszteni, az bizony olyan workaround, amibe én nem mennék bele szintén. Bici, szerintem is jobb a natív Windows az ilyesmire! Inkább tedd a Linuxot VM-be
-
st4rlight
csendes tag
válasz
CurrentValue #34 üzenetére
Valószínűleg meg lehet csinálni, írtam már meglevő WCF szervíz fölé kliens appot (Android->WP7 port), de ott a megrendelővel együtt működtem így nem kellett visszafejtenem a szervizhivasokat. Egy ilyen kliens app megírása bonyolultságtól függően (a sima fapados 1-2 oldalas, egyszerű lekéréses) 10-100e ft-ig is elmehet. De ugye nyilván nem egy személy szokta kifizetni a fejlesztés díját, vagy ha igen, akkor ők utána saját haszonszerzés céljára publikálják a marketbe. Tehát 3 megoldás van: 1. lefejleszteted saját célra az app-ot, és kifizeted a fejlesztési költségeket. 2. ráveszed a BKV-t, hogy ő fejlesztesse le és keresel hozza programozót 3. lefejleszted te magad. A +1 megoldás, ha találsz valami embert, aki elvállalja gyakorlás gyanánt és lefejleszti neked ingyen, ekkor azonban az ötletedből bejövő pénzből te egy forintot sem kapsz, ugyanis saját app címszó alatt ő lövi fel a marketbe. Rengeteg ember él abból, hogy befektet, nem tud programozni, de van egy jó ötlete és megbíz vele valakit, hogy a pénzmagjáért X időalatt Z alkalmazást fejlesszen le. Ha úgy érzed, ez az app megéri a befektetést és hajlandó vagy áldozni is rá, beszélhetsz velem is akár, nem zárkózom el semmi elől (azonban ingyen fejleszteni nem tudok, nekem is pénzért van az internet, áram, kaja, stb. stb., te is élsz valamiből, tudod miről beszélek.). A másik ok, amiért az emberek nem fejlesztenek ingyen: mondjuk ha van egy 20ezer forintos appod amit legyártatsz (ez mondjuk olyan közepesen érdekes app), és felteszed marketbe, akkor 70% a tied, tehát egy 1 dolláros alkalmazásnál 70 cent tehát kb 126 ft üti a markod minden letöltés után. Tehát hogy megtérüljön a fejlesztési költséged, 158 embernek kell letöltenie. Ez mivel az appod magyar lenne, nyilván csak a magyarul tudó, WP7 tulajdonosokat érdekelné, ezért a BKV appból minimum 158 olyan WP7 tulajnak tudod eladni, akik itthon használnák. Na most, mivel itthoni hitelkártyákat nem fogadnak el, ez nem működne, tehát az appod maximum ingyenes lehetne, akkor viszont jön bele a reklámcsík (így talán érthető, miét van az appokban a halálig utált reklam), ami par pixelert ad par centet. Itt a megterulesi ív joval lankásabb, viszont ha nem magyar nyelvre íatod meg az appot, idővel szinte teljesen biztosan megtérül, de köben ugye az igények is nőnek, és további pénzeket fektetsz bele, hogy jobb legyen az app, szebb stb. Közben elözönli Európát a WP7 (lásd 1 milliárdos NOKIA üzlet), és megugrik az eladások száma, köben kinyílik a magyar piac is, az ötleted egyedi lesz, és tied a profit.
Na, remélem így már mindenkinek tiszta, miért kerül annyiba az amennyi és miért vannak a reklámok az appokban. Ha valakinek van ötlete és fejlesztetni akar, engem is megkereshet
Így működik a világ.
Jó vásárlást az új szoftverhez / hardverhez!
-
st4rlight
csendes tag
Mi a baj a real time írással?
Természetesen mindent real time írok
Bevallom, SQL tároljl eljárást sem tudtam hogy kell írni tegnapelőttig, 10 perc google után megírtam amit kellett
Én gép nélkül hülye vagyok, de nem is kell fejből tudnom dolgokat, elég ha tudom, hol keressem és gyorsan, 10 percért még soha nem szólt senki sem (és többért sem).
Ezek közül a pluginek közül nem sok van olyan, ami a TAB verést támogatja (kivéve a ReSharper, de az arra való). Pl az Allmargins az tipikusan olyan, ami inkább ergonómiai szempontból nagyon hasznos, de a XAML styler sem fog helyetted megírni egy sort sem, de amikor olvasod a kódot, akkor elég hasznos, ha az x
ame-k pl nem az ajtónál vannak (kint a monitorról, jobbra scrollozva látod csak), hanem a sor elején. Egyébként meg ReSharper fizetős.
-
CurrentValue
tag
dobjátok már össze a BKV-s progit andorid alapján, az valami istentelenül király, és ugy hiányzik hogy mindjárt veszek egy androidot a wp7 mellé
-
LorD_ARmES
tag
Nem tudok róla, hogy lenne teljesen kompatibilis fejlesztői eszköz. Egy üres text filet biztos meg lehet valahogy írni, hogy jó legyen. Az igazi (?!) programozó biztosan azt csinálja.
i <3 VS2010.Nagyon jó kis összefoglalás, ez a Skirmish engem is érdekelne. Továbbá örülnék én is, ha rendszeresen olvashatnék tapasztalatokat a fejlesztésről.
-
Sziasztok!
Arra nincs lehetőség, hogy linuxról fejlesszen az emberfia WP7-re? Gondolom, a VS nem fut linuxon, de nekem elég lenne, ha a fejlesztés első 90%-át linuxon tudnám végezni, meg mondjuk a tesztelés, bugfixálás nagy részét.
Nem létezik véletlenül erre alkalmas tool linuxhoz?
Gugli nem sokat segített...Sejtem, hogy halott az ötlet, de hátha vannak csodák...
Köszi!
-
"Mihelyst kijön a win8 pc-re, meg tablet-re, x86-ra, meg arm-ra, szerinted mi fogja indokolni, hogy ne ez fusson telefonon is?"
És az mikor lesz? Majd. Addig és azt követően is lehet SL fejlesztésekbe fogni. Ráadásul a WP7 új rendszer és nem fogják csak úgy dobni az egész SL koncepcióval együtt, úgyhogy biztosan marad a SL még egy darabig. Legalábbis nincs arról semmi infó, hogy kivonnák az erőforrást a mostani rendszerből. Nem hiszem, hogy a Kin sorsára jutna, hiába lesz platformfüggetlen a W8 - majd egyszer.
"Mostanra az IE9 a legszabványkövetőbb böngésző, viszont már minden webfejlesztő agyába beégtek az FF és a Chrome nem szabványos css megoldásai.
Szóval ha most valamit IE9 alatt nem úgy látsz, mint kellene, az nem az IE9 és a HTML szabvány hibája, hanem a webfejlesztő hanyagsága."Vajon az agilitás hanyagság? Vajon bűn beírni a magenta szót? Nem kell vaskalaposnak lenni szerintem.
-
oO7
őstag
Erről beszélek, hogy ez nem igaz... SL lesz Win8-on is az elsődleges fejlesztői platform, csupán meg lesz a lehetőség, hogy ilyen webes appokat készíts rá... de az csak egy extra lehetőség lesz a silverlight mellett... nem hal meg az SL, nem szorul háttérbe, SŐT... például ha figyelted az E3 eseményeit, akkor láthattad, hogy nagyon valószínű, hogy ősszel xbox-ra is jön marketplace appokkal (silverlight)
-
Elekke
csendes tag
Hmm jó kis cikk mondjuk én almára fejlesztek de lehet forditom akkor win7-re is majd a játékaimat
-
martonx
veterán
próbáld ki az IE9-et.
Vicces, hogy mostanra fordult a kocka. Eddig az IE-k rohadtul eltértek a html szabványtól, ráadásul marhára el is húztak mellettük az egyéb böngészők, akik mind alternatív irányokba mentek el, hogy az előnyüket tovább növeljék (pl. css-ben lekerekítés).Mostanra az IE9 a legszabványkövetőbb böngésző, viszont már minden webfejlesztő agyába beégtek az FF és a Chrome nem szabványos css megoldásai.
Szóval ha most valamit IE9 alatt nem úgy látsz, mint kellene, az nem az IE9 és a HTML szabvány hibája, hanem a webfejlesztő hanyagsága.
-
martonx
veterán
Így legyen. Sajnos azonban nagyon úgy tűnik, hogy hiába jön ki az SL5, meg a WP7 mangó, ha a windows 8 mindent felülír. Persze továbbra is lehet majd SL-ben fejleszteni, de onnantól kezdve az elsődleges fejlesztési platform már nem az SL lesz.
Tragikomikus, hogy mire kijön az SL5 (ami egyébként zseniálisan jó lesz, és 100%-ban ki fogja váltani a hagyományos vastag klienseket) és elkezd terjedni, kijön a win8 és alapjaiban öli meg az SL-t.
-
RobinHD
tag
jó cikk
-
martonx
veterán
Szerintem ezzel az írással késtél egy évet. Silverlight már a leáldozó fázisban van, pont mint a wpf 1-2 évvel ezelőtt.
Mihelyst kijön a windows 8 a maga platformfüggetlen html5 + js új frameworkjével, a Silverlightnak lőttek.
Én mint Silverlight fan, ezt nagyon sajnálom, de ez tény. Itt már csak azon lehet vitázni, hogy vajon 1 vagy akár 2 éve (szerintem inkább 2) is van még hátra az SL-nek, de hogy SL programozást most elkezdeni tanulni erre a kis időre már semmi értelme az 100%. -
immi77
tag
Nekem is pár napja van meg az Omnia7-em, nagyon bejön. Szerintem óriási potenciál van a wp7-ben. Sajna a programozáshoz nem annyira konyítok, de lelkesen várom a remek szoftvereket, és remélem hamarosan magyarhonból is teljes értékűen használhatjuk a marketplacet.
-
oO7
őstag
Jó kis cikk bár kicsit túl realtime-ban írtad (ez főleg az "Első lépések" oldalon érződik)
A kezdéshez elegendő a WP7 Dev Tools (abban benne van a VS2010 Express és a Blend 4 for Windows Phone). Csak biztos ami biztos alapon mondom, hogy ezt azthiszem 30 nap után regisztrálni kell, de ez szintén ingyens, nem kell megijedni tőle.
A rengeteg tool amit felsoroltál szerintem kezdéshez kb tök felesleges. Megkönnyítik a fejlesztést HA már kellően magas szinten vagy... kezdőként szerintem még tanulságosabb beírni a kódot és nem csak a TAB-ot verni
Aztán... ITFactory képzésre csak az mennyen aki nagyon komolyan gondolja (vagy a cég fizeti) a dolgot... azt azért ezekről a képzésekről tudni kell hogy 150.000Ft -tól a csillagos ég az áruk... szóval lehet érdemesebb megpróbálni megcélozni 1-2 Train 4 Business nyíltnapot vagy vadászni a microsoftos eseményeket, ahol van WP7-es / Silverlightos előadás... esetleg még én is tudom ajánlani a devporalos videókat vagy aki tud angolul az szétnézhet a channel9-on is éééééés végül de nem utolsó sorban én pl személy szerint nagyon jó kis könyvnek tartom a "Silverlight 4 - A technológia, és ami mögötte van"-t... az angol nyelvű könyvekkel ellentétben hatalmas erénye, hogy röviden de mégis jól érthetően foglalja össze a dolgokat és csak 1 vagy 2 olyan fejezet van amire még én is azt mondtam, hogy HUH
-
Dhampir
félisten
válasz
Realradical #4 üzenetére
Pardon, siettemben félreböktem.
-
Alexios
veterán
Jó kis írás!
Azt még érdemes hozzátenni, hogy aki diák és érdekli a dolog, az beregisztrálhat a dreamspark-on, és akkor elengedik a 100 dolláros regisztrációs díjat, és unlockolhatja a készülékét, illetve letöltheti a vs-t, stb. Én is gondolkodtam, hogy indítok itt egy cikksorozatot a fejlesztésről, bár én teljesen az alapoktól gondoltam, de nem tudom mennyire lenne rá igény
-
wark92
tag
Nagyon jo cikk
-
Napfénysüti
nagyúr
Nagyon jó kis cikk lett!
Pont most újítottam be egy WP7-es telefonra. -
idkfaiddqd
tag
nagyon jó! nem gondoltam volna,hogy ilyen barátságos wp7-e írogatni programokat
-
Reklám itt is van az ingyenes alkalmazásoknál. Nem lehet kikerülni.
A cikkhez:
Nagyon jó! Az ajánlott szoftverek is tényleg ajánlottak, bár talán a Git verziókezelésre jobb. A patternekkel kapcsolatban igazad van, de nem lehet csak azokra sem alapozni. Jók és hasznosak, de nem váltanak világot, nem szabad ész nélkül alkalmazni őket. sok az obsolate és van, amiket adott projektben egyszerűbb lightweight módszerekkel ki lehet váltani. a lényeg az egyszerűség.Persze ez egyéni dolog, nem vitázni akartam.
Szóval nagyon hasznos írás, reméljük, jön folytatás.
-
Dhampir
félisten
válasz
Realradical #1 üzenetére
Jól összefogtad, hogy mi kell az elinduláshoz, tetszett, kedvcsináló a cikk.
Érdemes és értelmes elfoglaltság lesz nekifogni a tanulásnak. Az Androidos applikációk némelyike is jól meg van szórva reklámokkal.A felhasználók pórnépe meg várja már a teljes rendszermagyarítást is.
-
David75
őstag
skirmish-ről dobj egy linket légyszíves mert kipróbálnám.
-
Realradical
őstag
Jó kis cikk. Pont mostanában gondolkodtam rajta, hogy meg kéne nézni mennyire lehet bonyolult okostelefonra progikat kreálni. VS megy, elég régen fejlesztgetek, ez alapján nem tűnik lehetetlennek elindulni, a tanulás meg nem probléma. Azért nem álltam neki a projectnek még, mert csak ezért nem akartam új telefont venni. Ha erre most kidobok egy csomó pénzt a te lelkeden szárad!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest