- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Szólánc.
- Pánikbetegség, szorongás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaveForce
veterán
válasz
buktagt540 #33 üzenetére
remélem tudod h a legdinamikusabban bövülö piactérröl beszélsz, és 45ezer alkalmazás nehogy kongó legyen már, féléve használom a rendszert és még nemvolt olyan alkalmazás amire nem találtam volna megoldást, ez bizony az androidosok üres bullshit érve, de mondhatnám ennyi erövel h a ti nagy marketetek meg tele van biztonság szempontjából veszélyes appokkal, ugye nemrég volt is belöle incidens, nameg nemis beszélve a minöségi szakadékról a 2 OS alkalmazásai között, tudom volt droidom is előtte....jameg egy háttérkép v csengöhang pakk is alkalamzásnak számit...nonszensz. nah azthiszem ezt az érvet kivégeztük
-
RaveForce
veterán
és ki nem sz@rja le, h mekkora a piaci részesedés BTW?! ti arra veritek komolyan, h minden második okostelon, legyen az bármilyen dzsunka gagyi, android fut? én inkább örülök annak, h haláloptimalizált a rendszer, 1 magon simább mint a 2magos android erömüvek, ugyanakkor exkluziv, pont a kicsi piaci részesedés mellett, a hülyegyerekek meg nyomkodják csak a gagyidroidot
-
RaveForce
veterán
zseniális!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest