- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz
#41133696 #101 üzenetére
nem azt mondtam, hogy nincs, hanem hogy gugliznom kellett, ahhoz, hogy megtaláljam, hol van, mikor lejárt a 30 nap próbaidőm a Start8-nál... És erre a hivatalos MS válasz, hogy írd be a keresőbe, vagy használd a gépházat helyette (ami semmire nem jó, kb mint az Android beállítások menüje)... Persze, csinálhatsz magadnak bármit, ez 10 éve működött is, mikor sok időm volt, és litestep shellre váltottam explorerről, beállítgattam mindent, rengeteg dolgot be lehetett állítani, nagyon fasza, csak így alapvetően kapsz egy használhatatlan OS-t amit elég sokáig kell állítgatni, hogy használható legyen; ez az én értelmezésemben erős visszafejlődés.
-
FefeeX
veterán
nincs vezérlőpult, meg egy csomó minden, amire egy nem alsószintű felhasználónak szüksége lenne... ja hogy kereséssel elő lehet hozni paranccsal? Fantasztikus, MS-DOS 6.01... A linuxban pont negatív, hogy parancssorosan kell kezelgetni dolgokat meg külön indítgatni, nehogy ez itt már pozitívum legyen... És ez nem megszokás kérdése, ha már az egybites juzertől el akarják venni, legalább egy kapcsoló lehetne, hogy váltás professzionális nézetre... Így viszont marad a Start8.
Alapvetően tetszenek az újítások, de az, hogy 5 kattintás egy kikapcsolás... vagy a gyakran használt programok előhozásához gépelni kell... Szerintem a világ szégyene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Battlefield 6
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ldave: New Game Blitz - 2025
- További aktív témák...
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest