- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
az előző hozzászólóknak: van egy letöltő/filmnéző gépem, azon már win7 van tesztelési céllal.
a fő gépemre viszont nem rakom fel, pont azért, mert használhatóságban nem látok különbséget. (persze jövőre már muszáj lesz, az xp támogatás lejártával). -
törölt tag
abban az esetben meg tudom szokni az újításokat, ha azok bármilyen előnyt vagy könnyebbséget jelentenek számomra.
a win98->xp váltásnak tényleg érezhető előnyei voltak, nem fagyott, nem lassult, biztonságban tudtam a munkáimat, egy percig nem volt kérdés, hogy megérte.
viszont egy xp->win8 váltásban nem látom az előnyöket, inkább csak a hátrányokat... -
törölt tag
személy szerint nem tetszik ez az egész, kell a fenének, hogy minden újítás után azt keresgéljem, hogy mit-hol találok a windowsban.
nekem egy jól testreszabott, stabil, villámgyorsan használható rendszer kell, amit csukott szemmel is gyorsan tudok kezelni, ha bejön egy munka, amit fél óra alatt meg kell csinálni.
nem érek rá, és nincs is kedvem az újításokkal meg a "kibővített keresési funkciókkal" foglalkozni.
egyébként a mai napig xp-t használok, lehet savazni
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest