- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz
#41133696 #101 üzenetére
nem azt mondtam, hogy nincs, hanem hogy gugliznom kellett, ahhoz, hogy megtaláljam, hol van, mikor lejárt a 30 nap próbaidőm a Start8-nál... És erre a hivatalos MS válasz, hogy írd be a keresőbe, vagy használd a gépházat helyette (ami semmire nem jó, kb mint az Android beállítások menüje)... Persze, csinálhatsz magadnak bármit, ez 10 éve működött is, mikor sok időm volt, és litestep shellre váltottam explorerről, beállítgattam mindent, rengeteg dolgot be lehetett állítani, nagyon fasza, csak így alapvetően kapsz egy használhatatlan OS-t amit elég sokáig kell állítgatni, hogy használható legyen; ez az én értelmezésemben erős visszafejlődés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest