- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
vanhalen
senior tag
Ez az Os X Lion "LaunchPad"-je[link] (2011 július..) Ami egyébként még korábbi dolog, csak régebben nem volt a rendszer szerves része és "QuickPick"-nek hívták (kiegészítőként)
Azért mutattam az asztali megoldásukat, mert a Wn7CosPrev is X86_64-re jött ki és ez egyértelmű nyúlás, csak sokkal silányabb, szines "téglákkal"..
Ha pusztán a tablet kiadást erőltették volna, az más tészta, de ARM változatban (tudtommal) nem bocsátották a tisztelt nagyérdemű részére. Ott (tableteken) a használhatóság nagyrészt ilyeneken múlik, mert érintőképernyős a móka, sok újat nem lehet kitalálni, csodák sincsenek, de asztalira egyértelmű nyúlás..
(#8) Armagedown : Én elmondtam, még itt vagyok, de kaptam rendesen a fejemre
Van, akinek tetszik és szereti már most. Valszeg, ha Wines tabletem lesz valaha, én is szeretni fogom
Egyébként azt a részt már várom, de csak a progik miatt, meg talán lenyomja a tabletek árait idővel, meg bevezet valamiféle "standardot" a mostani kavalkád helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest