Hirdetés
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Amazon Kindle JailBreak
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garry84: Sumák aprós?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buci21
addikt
Nekem is ATIm van, egy HD 6870, a Sapphire boszorkánykonyhájából, minden rendben volt vle, honlapró le a legfrissebb driver, de anélkül is ment a 2 monitor meg a fHD is, szal driver is stimt hozzá, csak nekem kellettek az overclock funkciók. A tiéd is menni fog nagyon nagyon nagy valószínűséggel. A driverek szempontjából elég szarul álló Epson Stylus DX7400-at felvette a gép elsőre, kiírta, hogy talált drivert, feltette, nyomtattam. Notebookon (HP nx7300) minden megy, hangkártya hiba nélkül, csak a Minecraft miatt kellett visszaerőszakolnom egy régebbi drivert az Intel GMA950-es graf vzérlőhöz, mert azt olvastam, azzal indul el a játék, de ez az ő hibájuk, nem a win8-é. Mit mondjak? 2 gép, sok eszköz, mindegyik vagy elsőre, vagy a win7-es driverekkel ment. Elégedett vagyok.
-
nicu71
addikt
Nem szeretnék hülyeségeket írni,mert most nem AMD vonalon vagyok,és az én Logitech wireless egér+bill combóm remekül megy a 8-on,de ezek nem olyan komoly cuccok.
Úgyhogy javaslom,további kérdésekre ezen a helyen biztos választ kapsz!/én is gyakran kérdezek itt,meg osztom az észt is a saját területemen[link]
-
nicu71
addikt
vezérlőpultot ki lehet tenni csempébe,erre több megoldás is van,az összes rendszerr atkotó elem egy kattra kitehető,vagy pedig az Asztalon a bal sarokban egy jobbklikk és ott van egy frankó gyorsmenü,majdnem mint a starmenü.
Nekem minden driver megvan,automatikusan feltelepült,/intel HD 2000-re minden van ami a w8hoz kell,az ATI driverekkel van egy kis nyűg,meg a Logitech gamer egereit hallottam még hogy driverhiányban szenvednek/a gyártó töketlenkedik vele/Egyedül a webcamerám/ezer éves/ szorult arra hogy a telepítőlemezt meg kellett etetnem vele.Nyomtatóm szintén azonnal megkapta a szükséges drivert.
nekem semmi problémám nincs,és szeretem a rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai tulajdonban sem változtat nevet a MediaMarkt
- DUNE médialejátszók topicja
- Mass Effect
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- Mikrotik routerek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest