- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Így van. Amíg nem kényszerít semmi a váltásra, addig nem is fogom megvenni a win8-at, ahogy gyanítom az általad fanyalgóknak nevezettek is így tesznek.
A probléma csak az, hogy egy monopol piacról beszélünk...
- veszel új gépet, és Win8 van rajta
- veszel új gépet, és külön vennél OS-t, de Win7 már nem kapható (nem tudom, talán még igen, de bármikor dönthetnek úgy, hogy ennyi volt)
- a piaci erőfölényükkel igen komolyan tudnak befolyásolni, hogy mégiscsak váltsál (ez nem megy, az nem megy, ehhez nincs driver, ahhoz nincs driver, stb.) -
Male
nagyúr
Pedig érthetnéd a fanyalgókat: Mint felhasználót, marhára nem érdekel, hogy mi jó a Microsoft jövőbeli piaci pozíciójának... (abban egyetértünk, hogy miért csinálja).
Másrészt az egy dolog, hogy a használatát meg lehet szokni, de az, hogy a látvány amit kapok tetszik vagy sem, nem ezen múlik. (Ennyi erővel vedd el a legrandább nőt, mert majd hozzászoksz)
-
Male
nagyúr
Vannak meggyőzhetetlenek, de sokan át fognak térni, megszokják desktopon, és innen következik, hogy nem akarnak egy másik fajta felületet használni majd tabon/telefonon... a nagy tömegnél bejön, aki meg eléggé ellenálló, hát azt elveszítik a desktop piacon, de ez egyre kevésbé fontos nekik.
Nekem az egész kinézet nem tetszik, nem csak a start képernyő... örültem, ahogy egyre szebb és szebb lett a felület a win 3.11 óta, a win7-ig. Ez a lecsupaszított, minimalista dizájn nekem nem jön be a desktopnál. (tudom, most ez a divat, de pl az Apple sokkal jobban oldja meg: a hardver minimalista dizájnnal háttérbe szorul a felhasználói felülettel szemben, ami viszont egyáltalán nem az)
Chal: Meg nem ölik, maximum csökkenhet (de ez sem teljesen igaz, hiszen akiknek nem tetszik, azok ottmaradnak Win7-tel, és nem a konkurenciához rohannak), de ez már kevésbé fontos nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Battlefield 6
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest