- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- votlage71: Kábel menedzsment
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Vannak meggyőzhetetlenek, de sokan át fognak térni, megszokják desktopon, és innen következik, hogy nem akarnak egy másik fajta felületet használni majd tabon/telefonon... a nagy tömegnél bejön, aki meg eléggé ellenálló, hát azt elveszítik a desktop piacon, de ez egyre kevésbé fontos nekik.
Nekem az egész kinézet nem tetszik, nem csak a start képernyő... örültem, ahogy egyre szebb és szebb lett a felület a win 3.11 óta, a win7-ig. Ez a lecsupaszított, minimalista dizájn nekem nem jön be a desktopnál. (tudom, most ez a divat, de pl az Apple sokkal jobban oldja meg: a hardver minimalista dizájnnal háttérbe szorul a felhasználói felülettel szemben, ami viszont egyáltalán nem az)
Chal: Meg nem ölik, maximum csökkenhet (de ez sem teljesen igaz, hiszen akiknek nem tetszik, azok ottmaradnak Win7-tel, és nem a konkurenciához rohannak), de ez már kevésbé fontos nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozilla Thunderbird
- Tőzsde és gazdaság
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Wise (ex-TransferWise)
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest