Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Idővándor
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem szabad szerintem általánosítani. Én pl 27 colon nem tudom megszokni, egyszerűen nem megy, és főképp azért nem, mert látom hogy nem erre való, izzadtságszagú az egész. De ugyanakkor elhiszem hogy:
- valaki meg bírja szokni 24 meg 27, meg sok colon (írta is valaki már ide),
- hogy 10-20 col között sok ember meg tudja szokni.A kérdés csak az, hogy mekkora az a csoport aki nem tudja, és nem is akarja, megjelenítőmérettől függetlenül. Ezen áll vagy bukik az MS sikere, vagy az, hogy hajlandó e ennek a csoportnak adni valami normális alternatívát e helyett az izé helyett. Én ez utóbbival ki lennék már békülve.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Battlefield 6
- Kuponkunyeráló
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Windows 11
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazon
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő