- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIC20
őstag
,,Ha jól érzékelem az asztal csak egy alkalmazás az új felületen"
Hát, ebben azért nem vagyok teljesen biztos. Valami lehet benne, de azért fura, hogy hiába húzom le az asztalt, és tartogatom ott, nem fordul át soha. (Az átlagos metrós programoknál így jelzi ugye, hogy tényleg be fogja zárni.) Szóval ezt nem lehet bezárni (így).
Egyébként nem biztos, hogy ez rossz irány lenne: végül is a Linuxokon is csak egy program az ablakkezelő, nem? (Ezért is van belőlük annyi.)
Vicces belegondolni: ha ugyanez a rendszer működne Windows alatt, mennyit élne a Metro? Szerintem már a megjelenés napján kijönne pár jobb alternatíva, ami lesöpörné az MS dédelgetett felületét.
Persze tudom, hogy sajnos ez a veszély nem fenyeget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest