Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zippofcy

senior tag

válasz GeryFlash #76 üzenetére

A csempék marketing okból vannak. Azért hogy a jónép torkán vhogy letuszkolják a WinPhone-okat (az eladási számokat tekintve nem túl nagy sikerrel.)
    A Win8 lényeges újítása a Win7-el szemben a csempék (metro), hogy a jónép torkán vhogy letuszkolják a WinPhone-okat ...
    Teccikérteni?

(én az SSDre Win8at raktam és használom már több mint egy éve (csak a gyors bebootolása miatt), felraktam hozzá a Stardock Start menüt, a metrót még csak soha nem is láttam (na jó, talán 3x az 1 év alatt). Vagyis tudom miről beszélek. A HDDmen még fenn van a Win7 is, ha esetleg vmi nem menne Win8 alatt. (1 év alatt 4x volt rá szükségem mikor a flasht elkúrta az adobe és nem indult el egy rá épülő program kb 1 hónap volt mire kijött az új flash, addig 4x kellett használnom)

Akinek nem kell a gyorsabb boot és nem tetszik neki jobban a Win8 felülete mint az aero annak SEMMI oka rá hogy felrakja a Win8 nevű oprendszert aminek létezésének fő oka a marketing. Winphone reklám. Éljenek a csempék! Kockákat a kockáknak ... err ... kétdimenziós kockákat a háromdimenziós kockáknak.
    Namind1.

ui: de arra már abszolút semmi okot nem látok hogy a 8.1-et felrakjam. Ingyen se. Szedjék ki a metrót, rakják vissza a start menüt akkor felrakom. Ja hogy az akkor Win7.5 lenne? ;]

Új hozzászólás Aktív témák