- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zippofcy
senior tag
válasz
GeryFlash #76 üzenetére
A csempék marketing okból vannak. Azért hogy a jónép torkán vhogy letuszkolják a WinPhone-okat (az eladási számokat tekintve nem túl nagy sikerrel.)
A Win8 lényeges újítása a Win7-el szemben a csempék (metro), hogy a jónép torkán vhogy letuszkolják a WinPhone-okat ...
Teccikérteni?(én az SSDre Win8at raktam és használom már több mint egy éve (csak a gyors bebootolása miatt), felraktam hozzá a Stardock Start menüt, a metrót még csak soha nem is láttam (na jó, talán 3x az 1 év alatt). Vagyis tudom miről beszélek. A HDDmen még fenn van a Win7 is, ha esetleg vmi nem menne Win8 alatt. (1 év alatt 4x volt rá szükségem mikor a flasht elkúrta az adobe és nem indult el egy rá épülő program kb 1 hónap volt mire kijött az új flash, addig 4x kellett használnom)
Akinek nem kell a gyorsabb boot és nem tetszik neki jobban a Win8 felülete mint az aero annak SEMMI oka rá hogy felrakja a Win8 nevű oprendszert aminek létezésének fő oka a marketing. Winphone reklám. Éljenek a csempék! Kockákat a kockáknak ... err ... kétdimenziós kockákat a háromdimenziós kockáknak.
Namind1.ui: de arra már abszolút semmi okot nem látok hogy a 8.1-et felrakjam. Ingyen se. Szedjék ki a metrót, rakják vissza a start menüt akkor felrakom. Ja hogy az akkor Win7.5 lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest