Hirdetés
- potyautas: Nóta állj!
- Amazon Kindle JailBreak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Garry84: Sumák aprós?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Azt nem tudom, hogy az ujac hogy működik pontosan, de a Linuxos rész amit írsz, marhára sántít.
ubuntu meg egy külön állatfaj. Ott is hasonló az elrendezés, mint a többi linuxban, csak a sudóval megbolondították. Bizonyos értelemben csökkent, bizonyos értelemben meg nőtt a biztonság. Például nem tudsz teljes root joggal belépkedni.
De mezei user is adhat root jogot bárminek.
Ez meg arra jó, hogy leszoktassák az újoncot a rootként belépésről. Még mielőtt rászoktak volna. Fedorában ez egyszerűbb, ott simán nem enged be a gdm.
A kapitánnyal meg nyűzzük a Linuxát egy ideje.Ha már biztonságnál járunk! Ha már van a vistában egy biztonsági réteg, azt miért kell következetesen kikapcsolni? Ezt ugyanúgy nem értem, mint amikor valaki a SELinuxot kapcsolja ki.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ez így van, persze. Szépen elbeszéltünk egymás mellett. Főleg h. aktívan használok Uborkát is.
Csak nem írtam le mindent, de tény, hogy az uac megalkotásában szerepet játszott az enter püffölésének leszoktatása is.
A gond az, hogy Vistáig kellett várnii, mire odafigyeltek erre. A probléma meg ott van, hogy tudom mit futtatok a gépen, azt is, hogy mit fog csinálni, ennélfogva nem kívánom uac-t használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest