Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- szaboi6512: Huawei E5785-22c Modem Frissítése, bin fájlból!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az, hogy egyes hw gyártók nem támogatják a termékeiket miért az OS hibája?
Azt ugye tudod, hogy W7 esetén is legalább annyi driver probléma volt mehjelenés után 4-5 évvel is, mint most a W10 esetén? És ott is minden SP odavert az sw és driver kompatibilitásnak. És ott is voltak frissítések, amelyek összekevertek dolgokat. W7 esetén ezek a problémák azért nem élnek már, mert nem frissül. Anno pont ugyanezeket az indokokat hozták fel sokan a W7 ellen az XP-vel összevetve. És minden SP után is jött a szokásos "ne telepítsd, mert szar" commentáradat. Csak ugye sokaknak szelektív az emlékezete. Meg most a W10 az aktuális, ezt kell szapulni, és az előzőt isteníteni. Ami ugye egy dekával sem volt jobb ezen szempontokból. De gondolom a W7 a hibás azért, mert a Bethesda már akkoriban is trágya munkát végzett, és a mai napig nincs megoldás a Fallout 3 futtathatóságára.
Szóval ha problémád van a Xonar-ral és az Origin-nel, akkor azt az Asus és az EA ügyfélszolgálatán jelezd. Emperor detto, az is EA kiadás.
-
Zedz
addikt
-
-Skylake-
addikt
"Ezek közül melyiket érzed elavultnak?
"Nem tudom, mivel pl nem tudom milyen xonar kartyarol beszelunk. Tovabba nekem sem az ms, sem senki mas nem fizet azert, mert egy szembejovo problemat megoldok ahelyett, hogy gyalulnam ujra a gepet w7re mer az a tuti. Nezd meg plazmat is, leirom, hogy NEM tolt le illesztoprogramot a gep, ha jol be van allitva a group policyban egy kapcsolo, majd leirja hogy ha kikapcsolja (a kapcsolot, aminek egyaltalan a puszta letezesere is most vilagitottam ra neki) akkor is letolt. Mikozben mondom, NEM tolt le. Ez a policy lenyege.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- sziku69: Szólánc.
- Robotporszívók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- EVGA GeForce RTX 3060 XC BLACK GAMING, 12G-P5-3655-KR, 12GB GDDR6, Dual-Fan
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Msi Geforce RTX Gaming X Trio
- ZOTAC RTX 3090 24GB GDDR6X Trinity Eladó!
- 27% - GIGABYTE RTX 5090 GAMING OC 32GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK!
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
"