- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Skylake-
addikt
válasz
Plazmacucci #15 üzenetére
"...szarik arra, hogy ki van kapcsolva az illesztőprogramok automatikus frissítése, lehúzza update-en keresztül..."
Latod, epp errol beszelek. Nekem miert nem huz le egyetlen egy drivert sem a gep ? Szerinted azert, mert hozzam kegyes a windows szelleme es jot akar, vagy azert mert at tudtam kattintani egy Enable-Disable kapcsolot a group policyban ? Errol beszelek folyamatosan, hogy user error dolgokat allitotok be megallas nelkul a rendszer hibajanak, mikozben ezek nem a rendszer hibai. Nekem soha nem frissit drivert a wu. Ha neked igen, mikozben te sem akarod, akkor neked rossz a cfg, nem a windows szar.
Szerk : es mas meg nyomja a +1-et a user error-ra, hihetetlen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GARIS - GIGABYTE Radeon RX 6800 GAMING OC 16GB
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SAPPHIRE Radeon RX 5700 XT NITRO+ 8GB GDDR6 256bit videokártya
- Gigabyte AORUS Radeon RX 6800 XT MASTER 16G
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest