Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flitter
tag
Valahol itt olvastam,most kerestem,de nem találom,kilehetett választani,hogy miféle releast akarsz letölteni én az Insider választottam és onnan szedtem le.Holott nem vagyok Insider.
Alaplapomon be kellett állítani Gigabyte B450M DS3H a proceszzor tpm-et,ennyi és máris rufussal uefi bios módban ment is pemdrivra aztán a gépre.A forrás filet azért írtam ki,hogy nálam okosabbak hátha tudják!
Mint írtam,nem kell MS fiók,internet sem kellett.És elfogadta? a w10 pro kulcsomat.
Nem kellett semmi mást buherálnom!Minden w10 64bites meghajtó programot elfogadott. Még átnézem a másik topikot is hátha a pontos linket is betudom szúrni.
[digital licenc]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító hír
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bitcoin topic
- World of Warships
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3202, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest