- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Linx 1010, a gagyi x86 tablet újjáéledése
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
MasterMark #788 üzenetére
A realtek driverjében , nem sok mindent lehet állitani, csak , hogy milyen bemenetet ismer fel és mi az alapértelmezett hangforrás, sehol nem találtam beállitást ahhoz, hogy ne PCM-et ajánlon fel,mert vagy ez vagy a semmi . mert ha az 5.1et választom akkor nem megy ki hang az AV felé.
És ez is csak ilyen aprobetús leirás, hogy az optikai csak Dolby Digital Live vagy DTS Connect-el tud többcsatornást, 2015ben cseréltem alaplapot pont azért, hogy csak 1 kábelt kelljen kihuznom az AV felé , mert sehol semmilyen tesztben nem emlitették, hogy optikain nem tud térhagngzást.A kiterjesztett modnál se enged sok beállitást, csak a felbontást amit megadok neki a nativra , de overscan/underscan modvan tudom csak ugy ahogy teljes képernyon használni a többiben mér rosszabb az eredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 16 GB-os RTX A4000 HP - garanciával
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest