- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
MasterMark #788 üzenetére
A realtek driverjében , nem sok mindent lehet állitani, csak , hogy milyen bemenetet ismer fel és mi az alapértelmezett hangforrás, sehol nem találtam beállitást ahhoz, hogy ne PCM-et ajánlon fel,mert vagy ez vagy a semmi . mert ha az 5.1et választom akkor nem megy ki hang az AV felé.
És ez is csak ilyen aprobetús leirás, hogy az optikai csak Dolby Digital Live vagy DTS Connect-el tud többcsatornást, 2015ben cseréltem alaplapot pont azért, hogy csak 1 kábelt kelljen kihuznom az AV felé , mert sehol semmilyen tesztben nem emlitették, hogy optikain nem tud térhagngzást.A kiterjesztett modnál se enged sok beállitást, csak a felbontást amit megadok neki a nativra , de overscan/underscan modvan tudom csak ugy ahogy teljes képernyon használni a többiben mér rosszabb az eredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation Portal eladó!Újszerü
- Négymagos Dell Latitude 3190 2-in-1 érintőképernyő laptop 360 fokban forgatható
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Lenovo ThinkPad T520 Intel Core i5-2540M 8GB DDR3 120GB Samsung SSD laptop
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest