- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én csak saját laikus tapasztalatom alapján írtam, amit írtam és valóban korán van még!
Ja a programok telepítése......Linuxon ha elmented egy txt fájlban a kedvenc csomagjaidat, azokat csak be kell másolni a
sudo apt install
után és felrakja a csomagkezelő.Szóval ahány gépre próbáltam Mint Cinnamont és XFCE-t telepíteni, mind out of box működött.
Hogy pont az ethernet meg bluettoth-tal nem tud mit kezdeni a Mint, az elég fura, bár olvastam már ilyet, lehet, hogy HP gépeknél vannak érdekes dolgok, én csak az Elitbook sorozat klasszikusaira telepítettem eddig. Az nVidia VGA az olyan, hogy ha van gyári driver, akkor az jó, néha váltogatni kell a verziók között, hogy megtaláld a megfelelőt, amúgy azt ajánlja fel a Linux is, ami a tárolóban benne van. Ez sajnos a gyártó galádsága, nem a Linux hiányossága, sajna a nyílt nVidia nem annyira jó, ez AMD-nél pont fordítva van, ott a nyílt teljesen jó az utóbbi pár évben.de mindig van valami, amit saját kútfőből nem tudok megoldani...
Ezt se mondanám a Linux hibájának! Kútfő és kútfő között is van különbség!
Én 5 éve léptem le a Win7-től, akkor sokkal sanyarúbb volt a helyzet, saját kűtfőből ma sem tudok mindent megoldani, én ezt nem érzem problémának.
Core 2 quad proci, 4 giga ram, meg valamilyen régi 512 MB-s videokártya van benne.Itt ez a VGA pont nem mindegy milyen! Reménykedj benne, hogy nem SIS vagy mi a fene, mer' akkor hammert neki! A skype se hálás dolog Linuxon, igaz én nem használom, amúgy is MS termék lett, de van millió alternatívája, ami jól működik Linux alatt is, ettől még sokan használnak skype-ot is.
Core 2-n egyébként XFCE vagy Mate DE-vel valamelyik disztrónak kéne futnia, ha a Debian/Ubuntu vonalat már próbáltad, akkor Manjaro-t vagy Antergost kéne megnézne ezekkel a felületekkel. Én Mint 18.3 XFCE és Ubuntu 16.04 Mate-val próbálkozék először, aztán a Manjaro, ha ez is sok, akkor Lubuntu, LXLE, PepperMint vagy ami még nagyon jó XFCE-s disztró, az az MX Linux, Antix, Bodhi...... ezek mind ligthos disztrók, de mégsem fapadosak, ja és Debian alapúak.Ha semmi nem megy a gépen, akkor 14.04 alapú Mint 17.3 XFCE, csak annak megszűnik a támogatása fél év múlva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest