Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snowy_owl
őstag
válasz
Dexar007
üzenetére
Például egy program megnyitásánál, mivel core i5-ös géphez volt viszonyítási alap. De mondhatnám a lapváltásokat is, amik megintcsak nyögve nyelősen mentek.
Atomos gép: kifogy a ramból, throttingol, lassú a beépített tároló, gyenge anyagminőség,
Pentiumos gép: elfogy a processzor teljesítménye, korához képest is nagyon gyenge, gyenge anyagminőség.Persze akkor én is azt mondtam hogy hát persze megvettem, akárki akármit mondhat ez egy jó gép. 3 hónap múlva eladtam mert nem volt azt, csak tudod mikor sok pénzt kiad az ember nehezen emészti meg hogy hát bizony nem is volt ez olyan jó vétel. De ott és akkor megideologizáltam. Hozzá kell tenni, hogy vehettem volna egy Dell Latutude gépet, nem emlékszem a pontos típusára: volt benne i3-3217u, 8gb ram, 500gb hdd, normális anyaghasználat, komolyabb support, jobb billentyűzet miegymás. Mindezt 60.000-ért tudva ezeket mégis a 110-es műanyag gagyit vettem. Nyilván ez az én szegénységi bizonyítványom hogy hülye voltam, de akkor is az a helyzet most már úgy gondolom, hogy hiba csak azért belemenni mert új. Tudod mint az új autó, ha megvetted és új akkor te finghatsz bele először, na most ha használtan veszed az meg nem olyan.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mesterséges intelligencia topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Capriolo Oxygen 29" MTB Új
- DJI Convertible Carrying Bag + Ajándék DJI rádió nyakpánt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest