Hirdetés
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Rayyy: "Derekas" irodaszékek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Ja, hogy a Z3735F ehhez képest "CSAK"? Nem követem ezt egyáltalán mert egyáltalán nem érdekel. No de ha ehhez képest csak, akkor én most egy Z3735F-el szerelt (2GB RAM, 32GB ROM) miniPC-ről írok, ami egy fullHD-s TV-re van rákötve. Ezt használom már megjelenése óta, nem tom asszem 2015. Mi baj van ezzel? Kérdezem én a cikked alapján pont így...
Semmi! Az ég egy adta világon semmi. Win10 van rajta, legálisan, mert járt hozzá Win8, amit frissíthettem. Teljesen jól működik, netre, filmnézésre tökéletesen alkalmas, utóbbira mondjuk egyáltalán nem használom, mert arra egy Wetek play-t használok, de lényegtelen. Nem tudom milyen fél perces lapbetöltésekről beszélsz... gondolom én az költői túlzás, hogy drámát vigyél a történetbe. Lapbetöltés is gyors ezen a miniPC-n, nem olyan gyors, mint egy asztali gépen, komolyabb notebook-on, de nem tud érdekelni az a plusz 1, max. 2 mp, amit várnom kell... nem érzem soknak, igazából észre sem veszem. Netezési szokásom eleve olyan, hogy 1-2 lapnál többet nem tartok nyitva, mert minek... Szóval nekem bőven elegendő, teljesen igazad van, vagyunk még egy páran így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antminer S21 Hydro 335T (BOS 360T) hashboard hibásan eladó.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Air 5. generáció/KÉK/64GB/M1/WIFI+Cellular/99% AKKU!!!!!
- Nitro AN515-58 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 1TB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Katana GF66 12UGS 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest