Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Ja, hogy a Z3735F ehhez képest "CSAK"? Nem követem ezt egyáltalán mert egyáltalán nem érdekel. No de ha ehhez képest csak, akkor én most egy Z3735F-el szerelt (2GB RAM, 32GB ROM) miniPC-ről írok, ami egy fullHD-s TV-re van rákötve. Ezt használom már megjelenése óta, nem tom asszem 2015. Mi baj van ezzel? Kérdezem én a cikked alapján pont így...
Semmi! Az ég egy adta világon semmi. Win10 van rajta, legálisan, mert járt hozzá Win8, amit frissíthettem. Teljesen jól működik, netre, filmnézésre tökéletesen alkalmas, utóbbira mondjuk egyáltalán nem használom, mert arra egy Wetek play-t használok, de lényegtelen. Nem tudom milyen fél perces lapbetöltésekről beszélsz... gondolom én az költői túlzás, hogy drámát vigyél a történetbe. Lapbetöltés is gyors ezen a miniPC-n, nem olyan gyors, mint egy asztali gépen, komolyabb notebook-on, de nem tud érdekelni az a plusz 1, max. 2 mp, amit várnom kell... nem érzem soknak, igazából észre sem veszem. Netezési szokásom eleve olyan, hogy 1-2 lapnál többet nem tartok nyitva, mert minek... Szóval nekem bőven elegendő, teljesen igazad van, vagyunk még egy páran így.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tesla topik
- E-roller topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- LEGO klub
- Vezetékes FEJhallgatók
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest