Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Ja, hogy a Z3735F ehhez képest "CSAK"? Nem követem ezt egyáltalán mert egyáltalán nem érdekel. No de ha ehhez képest csak, akkor én most egy Z3735F-el szerelt (2GB RAM, 32GB ROM) miniPC-ről írok, ami egy fullHD-s TV-re van rákötve. Ezt használom már megjelenése óta, nem tom asszem 2015. Mi baj van ezzel? Kérdezem én a cikked alapján pont így...
Semmi! Az ég egy adta világon semmi. Win10 van rajta, legálisan, mert járt hozzá Win8, amit frissíthettem. Teljesen jól működik, netre, filmnézésre tökéletesen alkalmas, utóbbira mondjuk egyáltalán nem használom, mert arra egy Wetek play-t használok, de lényegtelen. Nem tudom milyen fél perces lapbetöltésekről beszélsz... gondolom én az költői túlzás, hogy drámát vigyél a történetbe. Lapbetöltés is gyors ezen a miniPC-n, nem olyan gyors, mint egy asztali gépen, komolyabb notebook-on, de nem tud érdekelni az a plusz 1, max. 2 mp, amit várnom kell... nem érzem soknak, igazából észre sem veszem. Netezési szokásom eleve olyan, hogy 1-2 lapnál többet nem tartok nyitva, mert minek... Szóval nekem bőven elegendő, teljesen igazad van, vagyunk még egy páran így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Milyen videókártyát?
- Automobilista 2
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Lenovo Legion 5 15ARH05H - Gamer Laptop
- A KINCS! Zsír Dobozos HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -50% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- 100/100 - 0 Perc! WD BLACK SN850X 4 TB NVME SSD!
- Jackson elektromos gitár
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest