- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
én még a naplómat is így írom: mi lesz, ha megtalálja 5000 év múlva egy régészcsoport?
még én se töröltem bejegyzést, mert én sem szeretem, ha eltűnnek. azokat sem értem, akik itt hagyják a PH!-t, és törölnek mindent. aztán meg ha vissza akarok keresni valamit, vagy újra elolvasni, akkor meg nincs ott...
-
Metalfan
senior tag
Én se szeretem, ha törli a gazdája a saját bejegyzését. Akkor minek írta meg? Ha írni akarok valamit, akkor előbb végiggondolom, hogy jó lesz-e az ott néhány év múlva is. Ha nem, akkor nem írom meg, ennyi
-
Atis707
tag
nem ide... plz delete modik
-
szablya
aktív tag
Előbb a bal láb... de hol van már a jobb?
-
Cthulhu Dawn
őstag
Még én sem töröltem egyetlen bejegyzésemet sem, még olyat sem amire így utólag visszagondolva nem vagyok túl büszke.
-
Móci
addikt
Én sem töröltem egy bejegyzésemet sem. Minek? Nem azért írtam őket. Ha nem népszerű, nem népszerű, elfér a sor végén.
-
DeFranco
nagyúr
Egy volt rajztanárom könyvében olvastam, hogy ő soha nem rajzol ceruzával. Azért nem, mert nem szeret radírozni. Aki radírozik, az elrejti az igazságot, tehát hazudik. A rossz tollvonások is ő maga.
Ez annyira megfogott, hogy azóta szó szerint, és átvitt értelemben is csak tollal írok.
-
gamerkiller
senior tag
de.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Érdekes, egy idő után valahogy mindig eltűnnek azok a bejegyzések, amik nem aratnak sikert. Persze, szar dolog az, ha...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest