Hirdetés

2022. január 28., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) DarkByte


DarkByte
addikt

Nekem tetszett az írás olyan értelemben hogy szeretek ilyesmiről olvasni. Ilyenkor szoktam azt érezni hogy bőven van olyan dolog amit még be kell pótolnom az életben, akár jó dolog, akár keserédes.

Ez a magadon őrlődös dolog a legrosszabb szerintem, főleg ha tényleg képes vagy akár napokig is ezen vacillálni. Nekem egyenlőre főként az egyetem és a munkám miatt, de könnyen előfordul hogy álmatlanul forgolódom az ágyban, pedig egész nap nem is jártak ezek a dolgok az eszemben.. jesszus még ezt is meg kellene csinálnom, de arra sem volt időm és jajj már mindjárt itt a határidő. Mivel ilyen érzésem mint neked még nem volt talán badarság ezt a kettőt összehasonlítani. De talán mindkettő ott van valahol a pánikbetegség környékén.

A cikk alján lévő képet pedig ha megvan nagyobb felbontásban szeretném megkapni valahogyan. :B

(#2) HavocS


HavocS
senior tag

Felejtsd el. Töröld ki a képeit. A papírképeket égesd el. Ami egyszer nem működött, az másodszor se fog. Tapasztalat.

(#3) Sh4rKy válasza DarkByte (#1) üzenetére


Sh4rKy
senior tag

én is ezt várom, hogy legyen egy melóm, amibe bele tudok temetkezni... anno apám is ezt csinálta és neki is sikerült, plusz egy igen jó anyagi helyzetet teremtett, ami szintén nem egy utolsó szempont... az, hogyha csak a meló után nem tudok aludni, akkor még leszarom, bár szerintem én olyan szinten elfáradnék meló után, hogy simán menne az alvás is, mégha nem is mindig, de nagyátlagba szerintem elég sokszor...

a képet mindjárt kirakom a cikk alján egy linkbe, hátha másoknak is tetszeni fog

Havocs
az a baj, hogy még csak próbát se tettünk arra, hogy működne-e...

[ Szerkesztve ]

Az is lehet hogy minden kincsem csak egy másodperc töredéke...

(#4) philoxenia


philoxenia
MODERÁTOR

Voltam így kb. ennyi idősen, a fizikai aktivitás sokszor segített.
Nekem munka volt anno, de a sport se rossz. Egy pár hónap alatt elmúlik majd, csak egy kis sajgás marad, de sokat segíthet egy másik lány, ha már rá bírsz majd nézni más lányokra. :)

"Mert pl a fórumozás egy ilyen dolog, itt meg lehet gondolni mit cselekszel..." by myckey

(#5) DarkByte válasza Sh4rKy (#3) üzenetére


DarkByte
addikt

Köszönöm a képet. :K Csak azt sajnálom hogy nem háttérképnek való.

(#6) HavocS válasza Sh4rKy (#3) üzenetére


HavocS
senior tag

Nem ez a kérdés. Gondolj bele: valami oka volt annak, hogy elsőre nem működött. Gondolod, hogy ez a probléma teljes egészében megszűnt, hogy második alkalommal már ne akadályozza a boldogságotokat?
Komolyan, próbálj meg túllépni. Én is voltam depressziós nők miatt számtalan alkalommal, volt, hogy egy egész évig, hogy aztán egy másik egy hónap múlva megint átverjen, és újabb fél évig depressziós legyek. Épp ezért mondom azt, hogy mérlegeld ezt. Ha valaki más miatt hagyott ott: ott fog hagyni legközelebb is. Ha valamilyen tulajdonságod miatt: akkor nem is téged szeret(ett), hanem valami általa elképzelt ideált. Ne feledd: egyszer pofára esni még mindig jobb, mint kétszer...

(#7) Sh4rKy válasza philoxenia (#4) üzenetére


Sh4rKy
senior tag

én szívesen elmennék melózni, de most jelen állapotban, ha még melót is bevállalom akkor aztán tényleg nem lesz semmi erőm a tanuláshoz... az, hogy más csajokra nézzek, nálam egy érdekes sztori... 14 éves korom óta két komoly barátnőm volt, mert én úgy állok hozzá a dolgokhoz, hogy ha valakivel nem tudom elképzelni, hogy együtt legyek, akkor csak azért nem fogok járni vele, mert jól néz ki vagy valami hasonló... az tény, hogy a sport se rossz erre a célra, de egy sport van amit valaha is komolyabban csináltam, ez pedig a gördeszkázás... évekig toltam, nagyon szerettem és szeretem is a mai napig, de ebben meg a térdeim szabtak egy határt számomra, amit ha akarok se nagyon tudok leküzdeni... iszonyatosan nagy erőfeszítésembe kerül azóta egyetlen trükk beadás, mert a térdeim már kicsit szétmentek attól, hogy régen képes voltam szinte megállás nélkül 2-3 órát is trükközgetni akár 30fokos melegben akár télen a minusz fokokban...

DarkByte
Vistahoz illik háttérnek =)

mod:

HavocS
Az a baj, hogy nála nem a tulajdonságaimmal, a külsőmmel van a gond, hanem, ahogy ő mondta neki egy barátság nem úgy indul mint egy szerelem... meg, hogy ő már kétszer rosszul jött ki azzal, hogy megpróbált egy olyan baráttal együtt lenni aki többet akart, és engem nem szeretne ilyen szempontból elveszíteni... és ezek miatt nem tudom hova rakni, hogy ő vajon tényleg nem szeret, csak fél, vagy egyszerűen nem ismeri be magának se, mert a viselkedéséből eléggé olyan dolgok jönnek le... bárki is látott minket, azt hitte, hogy körülbelül évek óta együtt vagyunk már...

[ Szerkesztve ]

Az is lehet hogy minden kincsem csak egy másodperc töredéke...

(#8) DarkByte válasza Sh4rKy (#7) üzenetére


DarkByte
addikt

Vistahoz illik háttérnek =)
Ez idáig rendben volna, én is annak szántam. Csak sajnos a felbontása még mindig nem elég nagy, a 19"-os monitoromon 1280x960-as felbontásra nyújtva már nem olyan szép. :(

[ Szerkesztve ]

(#9) Vakegérke

"...ő már kétszer rosszul jött ki azzal, hogy megpróbált egy olyan baráttal együtt lenni aki többet akart, és engem nem szeretne ilyen szempontból elveszíteni..."

Fogalmad sincs, Sh4rKy, milyen egyszerű a problémád megoldása.
Azt már mondtad a lánynak, hogy szereted. Eldobott érte? Nem. Marad a barátság? Igen. Maradj a barátja, így mellette maradsz.
Itt nem működik a vagy mindent, vagy semmit. Vagyis igen, de bele pusztulsz.
Maradj vele. Ha most lelépsz, mert többet akarsz, mint amit kaphatsz, csak azt bizonyítod, hogy ha nem adja be a derekát, akkor ennyi volt, szevasz.

"...egyszerűen nem ismeri be magának se, mert a viselkedéséből eléggé olyan dolgok jönnek le... "

Ez a lány már kétszer csalódott. Egyszerűen fél. Tessék szépen bebizonyítani neki, hogy Te más vagy, mint akikben csalódnia kellett. Aztán ki tudja, talán épp ő lesz az, aki majd egy szép nap megköszöni a türelmed, és megcsókol. Addig is tartsd tiszteletben akaratát.
Szóval türelem.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#10) philoxenia válasza Vakegérke (#9) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Esetleg marad még a klasszikus, többek által javasolt, "kő kóla?" jellegű udvarlási mód.

A lényeg szerintem itt a fizikai vonzalom megléte, vagy nemléte. Ha mellette maradsz eljöhet a pillanat, amikor megkíván, de ha ez sokáig tart, a kínok kínjait élheted át Mellette, bár jelen állapotodban, lehet, hogy a kevés jó pillanat is megéri. :)

"Mert pl a fórumozás egy ilyen dolog, itt meg lehet gondolni mit cselekszel..." by myckey

(#11) EQMontoya


EQMontoya
veterán

Ő rájön valami csoda folytán, hogy lehet, hogy én tényleg mindent megadnék érte, és lehet, hogy belém szeret - ez nem csoda, ez fizikai képtelenség :D egymást zárja ki a kettő. (lásd: nők, nőügyek topic)

helyesirási hibákra nem térek ki

[ Szerkesztve ]

Same rules apply!

(#12) philoxenia válasza EQMontoya (#11) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Nők esetén nincsenek bevált receptek.
Az a szabály, hogy nincsenek.
Ha lenne recept, az az lenne, hogy nincs recept. :DDD

"Mert pl a fórumozás egy ilyen dolog, itt meg lehet gondolni mit cselekszel..." by myckey

(#13) EQMontoya válasza philoxenia (#12) üzenetére


EQMontoya
veterán

receptek nincsennek, de vannak dolgok, amelyeknek logikusan müködniük kellene, mégsem teszik soha. nah ez például ilyen. a nőknél hogyan recept biztosan nincs, de hogyan ne szabály azért van néhány. nah ez pl pont ide tartozik. nőügyekben ki lett tárgyalva, hogy ha a nő azt látja, hogy a srác mindent megadna érte, akkor azért a srácért nem kell küzdeni, ergo lábtörő efektus. az más kérdés, hogy ezzel magukat is megszopatják, de az igazán szerelmes usert aztán nagyon.

[ Szerkesztve ]

Same rules apply!

(#14) philoxenia válasza EQMontoya (#13) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Marad a "kő kóla" vége : " pofán basszalak? " :DDD

"Mert pl a fórumozás egy ilyen dolog, itt meg lehet gondolni mit cselekszel..." by myckey

(#15) Sh4rKy válasza DarkByte (#8) üzenetére


Sh4rKy
senior tag

hát ezen nem tudok segíteni =)

Vakegérke
én megfogadtam neki, hogy nem fogok semmit erőltetni, nem kezdeményezek... mostantól én úgy állok hozzá a dolgokhoz, hogy barátok vagyunk, de azt felejtse el, hogy én egyik percről a másikra leteszek róla, csak egyszerűen nem fogok semmi oylat tenni, ami úgymond feszéjezné...
de viszont ő csinál olyanokat, amiket én úgy veszek le, hogy ez nekem kicsit sok... például hétfőn reggel amikor majdnem egy hét után újra találkoztunk ugrott a nyakamba és hasonlók... várni pedig várok...

philoxenia
a kő kóla az nem én vagyok és nem is akarok az lenni...

EQMontoya
lehet, de néha vannak még csodák :DDD

helyesírási hibákért meg sorry

Az is lehet hogy minden kincsem csak egy másodperc töredéke...

(#16) EQMontoya válasza philoxenia (#14) üzenetére


EQMontoya
veterán

[OFF] akinek ezt kell, ezt kapja. ezzel nincs semmi gond. csak a f@szé kell nyigni utána?

sh4rky: csodák mindig a múltban vannak... [/OFF]

mod: ha már mindenáron tippekre vágysz: szvsz valamennyire éreztesd Vele, hogy nem csak Ő van a világon, főleg nem számondra. nem árt, ha néha lát más csajjal beszélgetni, esetleg úgy is, hogy közlöd Vele, hogy bocs, de privát beszélgetés (nem bja, ha nem az), magadtól ritkábban kezdeményezz Vele kommunikációt, stb. Ha érzi, hogy nem a tulajdona vagy, hanem valaki, akit bármikor elveszithet, nagyon megváltozik a hozzáállása, ha egyébként tanusit érdeklődést irántad.

mod2: faxé nem megy eza kurta off?

[ Szerkesztve ]

Same rules apply!

(#17) nemma


nemma
addikt

Kedves Sh4rKy!

Furcsa, de az írás alapján nagyon hasonlót éltem át én is, kicsit több mint egy éve.
Borzasztó volt, csak rá tudtam gondolni, minden szar volt, semminek nem volt értelme, a suli még unalmasabb volt, minden ember gonosz volt és csúnya. Kivéve az igaz barátaim, akikre számíthattam, vagy kiderült, hogy számíthatok rájuk. Ahogy ezt te is írtad.
Szóval próbálkoztunk az elején, de úgy éreztem, hogy csak játszadozik velem, nem is tudja mit akar. Nem is tudta.
Én halálosan bele voltam zúgva, valószínűleg ezt tudta is és talán csak nehezebbé tette a helyzetet.

Az ilyen esetekben tapasztalatom szerint kétféle vége lehet az ügynek.

1, Nem vagytok összevalóak, soha nem lesz belőle semmi, kár próbálkozni is.

2, Idő kell neki. A nők sokszor többet gondolkoznak az ilyeneken, mint mi. Persze még a reakcióiból sem lehet leszűrni, hogy mit akar. Mindegy.
Szerintem a te dolgod, hogy nem foglalkozol vele. Barátként kezeled, hűvös vagy vele.
Utálok nőügyekben taktikázni, de úgy látszik, hogy mégis az kell nekik. Kell neki, hogy tudja, milyen nélküled és kell, hogy lásson más lánnyal. Nem szép dolog, de nekem bejött.
Fontos, hogy adj magadra és ne lásson szomorúnak, legyél a régi!

Miután végigcsináltam ezt az egészet, ő hívott fel, hogy meg akarja velem próbálni. Ez ment egy hétig, aztán szétmentünk, mert még mindig nem volt teljesen biztos a dolgában. Utána pedig visszajött hozzám, belémszeretett és azóta is együtt vagyunk.

Tehát nekem a vége jól sült el és utólag visszagondolva jó volt egy kicsit szenvedni. Olyan dolgokkal foglalkoztam, olyanokon gondolkodtam, mint azelőtt sose. Sok mindenre ráeszméltem, valamint arra gondoltam, hogyha korábban összejövünk, akkor nem tart addig a kapcsolat, mint most.
Mondjuk nekem akkor nem kellett törődnöm az érettségimmel, így neked nehezebb dolgod lesz.

Drukkolok, hogy hasonlóan jól jöjj ki a helyzetből, próbáld meg átgondolni, amiket mondtam, hátha bejön valami belőle. Járj el szórakozni, úgy, hogy ott van ő is, de nem foglalkozol vele! Na meg persze tanulj sokat! :)

Sok szerencsét!

nemma

(#18) harry


harry
veterán

Csak az érettségihez - erről van egy topic is, ott már irogattunk páran, akik túl vagyunk rajta: igazából nem nagy szám, tudom sokan mondják és lehet nehéz elképzelni, de hidd el, ha mondjuk akkor úgy van ;) Még talán két hónap, és jönnek a tételek, legalábbis mi február környéként kaptuk meg őket, a kényelmes tempó az, ha hetente 1-2 elolvasol. Tul.képpen ennyit kell rá készülni összesen, írásbelire ugye nem nagyon lehet. De pl én a tételeket az utolsó ~3 napban olvastam el, ilyen 15-20at naponta, és lett az 4,5 átlagom (mondjuk ehhez nem ártott, h olyat húztam amit értek is :D de nagyon rosszul semmiképp sem sülhet el). Szóval szerintem emiatt ne aggódj, időd mint a tenger, egyelőre semmi, és később sem sok időt fog igényelni a felkészülés. Tavasz vége felé már komolyabban rá lehet feküdni a témára, de addig meg ki tudja mi történik még ;)

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#19) golyani


golyani
őstag

Same situation.

(ha kedved tartja priviben konzultálhatunk) :B

(#20) nemma válasza golyani (#19) üzenetére


nemma
addikt

Akkor úgy tűnik, hogy ilyet legalább egyszer mindenkinek át kell élnie :F :)

(#21) CsodaPOK


CsodaPOK
senior tag

Én is az érettségihez szólnék hozzá: Tényleg nem nagy ügy. Nem tudom milyen szakra mész tovább, gondolom infóra, ahhoz ugye matek és infó kell. Ezeket húzd meg a többi nem érdekes. Ha emelt angolra mész, ami ad ugye nyelvvizsgát, akkor még azt vedd komolyan.

Leírom, hogy mi koleszba mennyit készültünk írásbelire:
érettségi előtt 1 hónappal: van még idő
érettségi előtt 2 héttel: lassan kéne tanulni valamit
érettségi előtt 1 héttel: na nyissunk ki valamit.
Töriből átlapoztuk a 3, 4-es könyvet, felidéztük az emlékeket. Fontos: amikor ezt csinálod, akkor nyisd ki az atlaszt a hátuljánál, nézd meg, hogy mi van benne abból amit tudni kéne. Ezután nézd meg a többi témához kapcsolódó térképet. Lényeges, hogy ne akard bemagolni a könyvet. Jegyezd meg a főbb dolgokat. Úgy is 12 illetve 15 sort kell írni egy elég nagy témáról. Nagyon tömören kell fogalmazni. Az első részének a 70%-a benne van az atlaszba, plussz kell egy kis ész, hogy összerakd a kockákat. A második rész 50%-a is benne van, ide kell egy kis fogalmazási ügyesség és már kész is.
Magyarból nem lehet mit készülni. A 4 év alatt ragadt rád annyi, hogy valamit rizsázz 3 oldalon keresztül. A nyelvtan rész nagy része józan paraszti ésszel megoldható.
Többi tantárgyra nem nagyon lehet készülni, nézd meg az előző évek érettségiit, hogy mire számíthatsz.

Szóbelire készülés:
itt is fontos, hogy csak a lényeget tanuld meg. Max 10 percig kell beszélni, nem érdeklik a tanárokat, hogy Béla bátyánk hol állt meg pihenni amikor ment a tatárok elől, mikor kapott görcsöt a lába stb. Elment, visszajött kész. Lényegre koncentrálj, nem kell a mese. Tanulásnál alakuljon ki egy vázlat a fejedben. Ne szó szerint tanulj meg mindent. Tudd, hogy ebbe a tételben erről és erről van szó, valami ilyen sorrendbe kéne elmondani. Lesz időd eme gondolatokat papírra vetni és utána a vázlatból összerakni a mondatokat. Itt is van sok segédanyag, pl térkép, szöveggyűjtemény.

És a legfontosabb: bízz magadba, hogy meg tudod csinálni. Ne izgulj.
Ennyit mondanék jó tanácsnak, nekem így összejött egy szín 5-s érettségi.

Hogy a lánnyal mit/mit ne csinálj, arra nem írok semmit, mert nem ismerlek se téged, se őt, se a helyzetet pontosan. Egyik legjobb barátomnak is nehéz volt tanácsot adni hasonló helyzetben, pedig őt mint a tenyeremet....

Egy biztos, ne erőltesd, tűzz ki valami célt magadnak (pl jön az érettségi és azt ilyen jegyre meg fogom írni) és koncentrálj arra, tegyél meg mindent, hogy elérd. Ha kell szellőztesd ki fejed egy nagy sétával.

Végül egy aranyos idézet, amit nem tudom honnan, de megjegyeztem: "Tekints a jövőbe, mert ott fogsz élni, nem a múltban"

(#22) Hakudoshi


Hakudoshi
tag

"El sem tudom képzelni, hogy miért van az velem, hogy bármennyire is megadnék bármit annak akit szeretek, mindig csak ráfaragok."

Pedig egyszerű: PONT EZÉRT!!!

A lényeg, hogy MAGADNAK add meg, amit szeretnél, aztán a többi meg majd kialakul. De leginkább ecet :DDD

Amíg ezt a naív (hadd nem mondjam csúnyábban ;] ) hozzáállást nem sikerül levetkőznöd, addig a jövőd ebbe a negatív irányba determinált. Ezt egyébként a saját káromon tanultam meg.

És igen, az idő minden sebet begyógyít, csak az nem mind1, hogyan... :U

Amikor az ember már sokadszorra éli át az ehhez hasonló szituációkat, akkor néhány év után már kifejleszti az immunitást, tudatosan, vagy tudattalanul. A lényeg a fejlődés, és hogy ezzel párhuzamosan tanulj meg önzőbbnek (igen!) lenni. Szvsz rádfér. Ugyanis egy nő SEM érdemli meg, hogy jobban szeresd, mint pl. a kutyádat/macskádat/etc. Az a maximum, ami még rendben van, afelett már egészségtelen és káros, mint ahogy azt a mellékelt ábra is mutatja... :B

Jobb létet, Halandó! :))

---peace---

- SOHA ne becsüld alá a hülyeség hatalmát!!! -

(#23) nemma válasza Hakudoshi (#22) üzenetére


nemma
addikt

Azért a háziállatainál hadd szeresse már jobban. Két ember között legyen is erősebb a viszony, mint az ember és a kutya között, jó? :)

(#24) Hakudoshi válasza nemma (#23) üzenetére


Hakudoshi
tag

"Minél több embert ismerek meg, annál jobban szeretem a kutyámat." ;) :W

mod: Ami már meg sincs. :DDD

[ Szerkesztve ]

- SOHA ne becsüld alá a hülyeség hatalmát!!! -

(#25) Sh4rKy válasza nemma (#17) üzenetére


Sh4rKy
senior tag

köszönöm a commented, nagyon jó volt olvasni, hogy hasonlóan szar helyzetből valaki jól jött ki =)
kérdés, hogy ez alatt az idő alatt amíg várok rá nem e talál ő valaki olyat akibe talán úgy érzi beletud szeretni?!... ez az ami zavar...

viszont neked gratulálok, hogy végigtudtad csinálni az egészet, és minden jól működik (az írásod alapján)

harry
érettségiből csak és kizárólag magyarbol lesz para... angolt csuklóbol megírom középszinten 4-5 ösre... de magyarból soha nem voltam jó középsuliba, bár kérdés, hogy ez a tanár hibája vagy az enyém, mert ezt nem tudom eldönteni, ha 2-3 óra seggelés után se voltam képes 2-esnél jobbat összehozni...

golyani
szivesen beszélgetek én erről is privátban, nyugodtan megkereshetsz =)

CsodaPOK
neked is csak azt tudom mondani, hogy egyedül a magyar lesz számomra kínszenvedés, semmi más... =/

Hakudoshi
érdekes felfogás

Az is lehet hogy minden kincsem csak egy másodperc töredéke...

(#26) Hakudoshi válasza Sh4rKy (#25) üzenetére


Hakudoshi
tag

Én is érdekesnek találtam volna még akár csak pár évvel ezelőtt is. ;)
Amúgy 24 vagyok :B

- SOHA ne becsüld alá a hülyeség hatalmát!!! -

(#27) harry válasza Sh4rKy (#25) üzenetére


harry
veterán

Az írásbelinél ugye 3 fajta fogalmazás van (vagy miez), elemzés, összehasonlítás, érvelés. Legalábbi nálam így volt. Egy két oldalas írás volt az első szöveg, elolvastam de kicsit összetettnek tűnt, verselemzés/összehasonlítás nekem nem nagyon megy, maradt az érvelés. Talán vmi olyan volt, hogy mi a jobb, a digitális olvasmáynok vagy a hagyományos könyvek. Erről meg írtam ami eszembe jutott, minden apróságot, persze azért rendezetten. Szóbalinél meg a tételeket kell tudni, illetve néhány kötelező olvasmány tartalmát ismerni. Kapsz egy szöveggyűjteményt, ez is segítségedre lesz. Valamint általában véve fontos, hogy tudd használni a segédleteket, pl matekból a függvénytáblát, tudni mi-hol van, hogyan kell használni, töri atlasznál hasonlóképp.

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#28) ipavlidu!


ipavlidu!
tag

Eddig ugy tunt hogy nagyon jo aron tudok gepet szerezni, sot nem is gepet, atomeromuvet.... Most meg lehet hogy nem jon ossze. Raadasul lehet hogy ujabb gitarorakat sem fogok tudni tartani, nem hiv fol a leendo tanitvany.
Na jo, mondjuk ha belegondolok, orulhetek, hogy csak ennyi bajom van (vagy legalabbis most ez foglalkoztat)....

(#29) Gyula_


Gyula_
tag

Szerk: törölve :)

[ Szerkesztve ]

(#30) Gyula_ válasza Sh4rKy (#25) üzenetére


Gyula_
tag

Már leírták mások, amit én is javasolnék:
Kicsit éreztetsd, hogy egy önálló valaki vagy és keresed a boldogságod, ahogyan mindenki más. Próbálkoztál nála, "őszintén, tisztán", de ha ő nem fogadta a közeledésed, akkor kezdj egy kicsit másfelé is kacsintgatni, vagy ha ehhez nincs kedved, akkor egyszerűen leállni az ostromlással, aktivitással - mondjuk nem egyből, hanem fokozatosan. Ha majd látja, hogy kicsit feladtad a szerelmi részét a dolognak, akkor rájön, h elveszíthet. Ez vagy megijeszti és elgondolkodtatja és közeledni fog hozzád, vagy tényleg nincs rád szerelmi szinten szüksége és mindketten majd megtaláljátok a hozzátok illőt. A dolog egy kicsit türelem-játék, de az idő meg fogja oldani. Az élettapasztalat is majd segít dönteni mindkettőtöknek abban, hogy tényleg egymásra van-e szükségetek, vagy inkább másra.

[ Szerkesztve ]

(#31) ipavlidu!


ipavlidu!
tag

Sot mostmar biztos, nem lesz uj gep. :(

(#32) nemma válasza ipavlidu! (#31) üzenetére


nemma
addikt

Mivan? :Y

(#33) ipavlidu! válasza nemma (#32) üzenetére


ipavlidu!
tag

Lecsusztam egy ilyen konfig vasarlasarol: ket 8800gt + q6600 + negy giga ram. Most itt vagyok egy ddr1es 1giga rammal, egy 7600gt, meg egy régi procival, és valszeg nem fogok a közeljövőben gépet venni.... Éppen most nézek egy full grafikás Crysis videót, kicsit mazoista módon.... :( :( :O

(#34) harry válasza ipavlidu! (#33) üzenetére


harry
veterán

De ennek mi köze van a topichoz? Nem tudom feltűnt-e de ez nem egy általános 'épp szar helyzetben vagyok' téma, hanem valaki írt egy cikket, és ahhoz írkálunk véleményeket. De gondolom csak elnézted, előfordul.

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#35) ipavlidu! válasza harry (#34) üzenetére


ipavlidu!
tag

Hu bocsi, elneztem, maskor jobban figyelek. :B
Vagy meginkabb kicsit a cimet ertelmeztem felre, mondjuk ugy.

(#36) harry válasza ipavlidu! (#35) üzenetére


harry
veterán

Nem gond. Ha a cím ilyen [Re:] vagy hasonló, akkor a topichoz tartozik valamilyen írás is (logoutos, vagy tesztek, hírek, stb) amit a fenti szürke alapon sárga link is mutat ("kapcsolódó hír") Ami most ez.

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#37) Crystalheart válasza nemma (#20) üzenetére


Crystalheart
senior tag

"Akkor úgy tűnik, hogy ilyet legalább egyszer mindenkinek át kell élnie :F "

Nem, nekem nem, én mindig tudom, mit érzek és sohasem dilemmázok vagy depizek be. :)

(És csoda, hogy átférek az ajtón a széles pofámmal. ;) De akkor a negatíve: )

Már egészen hozzászoktam, hogy jelen állapotomban esélyem sincs barátnőre. :P

(#38) ipavlidu! válasza Crystalheart (#37) üzenetére


ipavlidu!
tag

Már bocsi, ezt már ha jól sejtem más topikokban is hangoztattad (mármint az utóbbit), de miért nincs? Bocsi azz offért....

[ Szerkesztve ]

(#39) Crystalheart válasza ipavlidu! (#38) üzenetére


Crystalheart
senior tag

Mittomén, hol mondtam már korábban, el szoktam vele humorkodni itt magamban, jobb rajta nevetni, mint sírni... :)

Nem titok, több oka is van. Egyrészt alig mozdulok ki itthonról, kell segíteni a ház körül. Másrészt nincs pénzem sem - egyelőre, bár ha lesz, azt is a családra fogom először fordítani. Harmadrészt - bár ez az előbbi kettő után szinte nem is ok vagy szempont -, valami oknál fogva, ha szerelmes vagyok egy lányba, ami igen ritkán, de annál tartósabban következik be, akkor biztos, hogy önmagamnál jobb társat kívánok neki... :)

(#40) ipavlidu! válasza Crystalheart (#39) üzenetére


ipavlidu!
tag

Ertem. :B

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.